СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. СДЮСШОР розгромив “Волинь”.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ !
11-го листопада на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 11-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. До ужгородців в гості приїхала ФК “Волинь” з міста Луцьк. Після захопливого та інтригуючого матчу дорослих складів на поле вийшли гравці вікових категорій U-14. З турнірної точки зору фаворитом зустрічі були СДЮСШОРівці. Адже вони займають 3-те місце, а їхній противник знаходиться на скромному 8-му місці.
Початок гри був за СДЮСШОРом. Підопічні Тараса Вайданича дуже активно і настирливо розпочали гру, та бажали як найшвидше відрити рахунок в матчі. Волиняни здебільшого оборонялись, та намагались діяти на контратаках, яких в них було не багато. СДЮСШОРу вдалось добитись свого і забити такий бажаний гол. Лявинець Георгій отримав м’яча і з 14-ти метрів холоднокровно пробив в дальній від кіпера кут. 1:0 на користь господарів. Згодом на 22-ій хвилині ужгородці подвоїли свою перевагу. Бомбардир Ужгороду Селеш Крістіан вийшов на побачення з воротарем “Волині”, та чудово переграв останнього відправивши м’яча в сітку воріт. Надалі перший тайм так іт продовжувався за територіальною перевагою господарів.
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Ужгородці так само активно атакували, а волиняни здебільшого оборонялись. На 42-ій хвилині міг бути 3-ій гол СДЮСШОРу. Черевко Олександр вивів Селеша Крістіана на побачення з воротарем, але кіпер гостей зреагував на удар і перевів його на кутовий. Згодом СДЮСШОР все ж таки домігся свого і забив черговий гол. Після навісу з кутового Кічун Євген вдало зіграв головою і відправив м’яча в сітку воріт. За декілька хвилин Черевко Олександр проявив чудові індивідуальні дії, обіграв захисника та холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером гостей Семеником Дмитром. 4:0 на користь СДЮСШОР Ужгород. Під кінець матчу господарям вдалось забити 5-ий гол і завершити цю гру справжнім погромом “Волині”. Ковчар Ігор обіграв воротаря і відправив круглого в порожні ворота.
Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу Тараса Вайданича з рахунком 5:0. Приємно констатувати, що ужгородці знову повернулись на переможну стежку.