СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Спортивні будні СДЮСШОР

Футбольні команди ужгородського СДЮСШОР в зимку наполегливо тренуються та проводять багато матчів на міжнародних та всеукраїнських аренах. Ми пропонуємо вам ознайомитись із головними новинами життєдіяльності ужгородського СДЮСШОР.
СДЮСШОР U-17 розпочав свої виступи в “Зимовому кубку Закарпаття”. Цей турнір для команди В`ячеслава Пінковського є чудовим варіантом для підготовки до другого кола ДЮФЛ України, яке розпочнеться цієї весни. Умови для проведення матчів на цих змаганнях хороші, адже команди грають на якісному полі зі штучним покриттям в селищі Середнє, а суперники більш ніж гідні. Все це дозволяє тренеру оцінити та передивитись потенційних новачків та награти свої ігрові схеми. В першому турі СДЮСШОР зустрівся з командою ФК “Ужгород”. Грати проти сташих суперників, які в силу свого віку є більш габаритні, було важко. Але СДЮСШОР зумів показати змістовний футбол та старався не поступатись в боротьбі за м`яч. СДЮСШОРівці мали навіть чудовий шанс аби забити гол. Василь Маркович вийшов на побачення з воротарем противників Юрієм Славіком, але переграти останнього не зумів. Натомість ФК “Ужгород” зумів забити 3 голи і переміг з рахунком 3:0. Додамо, що в другому турі СДЮСШОР зіграє проти ФК «Колос» (Ракошино) 10.02.2018 року в 11.00.
   
Команда СДЮСШОР U-16 прийняла участь в груповому етапі Зимового кубку ДЮФЛ України. В групі нам протистояли такі команди : 1-ФК «Прикарпаття» (Івано-Франківськ). 2- “МФА” (Мукачево). 3- ФК “Скала” (Моршин). Всі матчі цього квартету проходили в місті Моршин. Підопічні Володимира Мухлиніна в першому турі завдяки голам Мігалко Адріана та Коваля Станіслава перемогли ФК «Прикарпаття» – 2:1, в наступному матчі поступилися місцевій ФК «Скалі» – 0:1, а в заключному та вирішальному двобої, обіграли мукачівський «МФА» – 2:1. Результативними ударами в складі ужгородців відзначились Гузинець Олександр та Бакша Мартін. За підсумками зіграних матчів СДЮСШОР посів 2-ге місце в групі, що дозволило йому успішно кваліфікуватися в наступний раунд змагань. Тож нині ужгородці чекають на свого суперника у стикових матчах, які орієнтовно пройдуть в середині лютого. Ужгородський СДЮСШОР поїде до Львова на стикову гру з переможцем групи «Львів». В разі успіху СДЮСШОРівці можуть потрапити до фіналу, який відбуватиметься з 22-го по 24 лютого 2018 року в Маріуполі.
В рамках підготовки до другого кола ДЮФЛ України команди СДЮСШОР U-15 та СДЮСШОР U-14 зіграли контрольні поєдинки. СДЮСШОР U-15 першого та другого лютого на полі зі штучним покриттям в Нижньому Солотвині зіграв два поєдинки проти словацьких команд. В першому матчі ужгородці зустрічались з командою з ФК “Кошіце” і мінімально поступились з рахунком 1-0. А в другому матчі проти команди з міста Банська Бистриця підопічні Михайла Стегури перемогли з рахунком 2-1.Голи у складі ужгородців забивали Колодка Богдан та Мигалина Андрій.
СДЮСШОР U-14 провів спаринг із мукачівським “МФА” U-15. Ужгородці проти старших на рік противників здобули перемогу з рахунком 1-0, а єдиний гол забив Селеш Крістіан зі штрафного.
СДЮШОР U-10 в словацькому місті Пряшів вдало зіграв на міжнародному турнірі “Adidas 4 Sport Cup 2018”  і посів почесне 3-тє місце. На груповій стадії ужгородці зіграли 5 матчів із яких 4 перемогли та здобули одну нічию. Також СДЮСШОР продемонстрував чудову результативність, адже зміг забити у ворота своїх противників 17 голів і всього 1 пропустили у власні ворота. У півфінальному матчі підопічні Юрія Шукаля поступились белградському ФК Душановац (1:3). У матчі за 3-тє місце ужгородці зіграли внічию з угорським “Егер Лабрадуго Спорт” (1:1), а в серії пенальті перемогли (2:1). Чудову результативність впродовж всього турніру продемонстрували Боднар Нікіта та Дудинець Василь. Також приємно відзначити, що гравець СДЮСШОРу Деметер Руслан ввійшов до збірної турніру та отримав приз кращого воротаря.
Груповий етап :
SJFSSOR Uzhgorod – FK Dušanovac Belgrade II. (SRB) 2:1
SJFSSOR Uzhgorod – Kobányáért Egyesulet Budapest (HU) 9:0
SJFSSOR Uzhgorod – FAMT Prešov (SK) 4:0
SJFSSOR Uzhgorod – SC. Hirös-Ép Egyesület Kecskemét (HU) 0:0
SJFSSOR Uzhgorod – CFT Prešov – Sokol Ľubotice (SK) 2:0
Півфінал :
FK Dušanovac Belgrade – SJFSSOR Uzhgorod 3:1
Матч за 3-те місце :
SJFSSOR Uzhgorod – Eger Labdarúgó Sport KFT 1:1 (PK 2:1)