СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Подарунок для СДЮСШОР U-8 та зміни на тренерському мостику.

Команда СДЮСШОР вікової категорії U-8 на вчорашньому тренуванні отримала в подарунок від керівництва школи футбольні м’ячі відомого міжнародного бренду “Select” та інший футбольний інвентар для якісного проведення навчально-тренувальних занять.
Тренування проводив новий головний тренер цього колективу Михайло Стегура, який вже раніше чудово себе зарекомендував як успішний дитячий тренер. У свою чергу, керівництво СДЮСШОР дякує Володимиру Шоляку, який звільнився за власним бажанням за кропітку та старанну працю.
Головний тренер СДЮСШОР U-8 Михайло Стегура : “Від керівництва СДЮСШОРу надійшла пропозиція тренувати команду СДЮСШОР U-8. Чесно кажучи, над пропозицією я довго не роздумував, адже працювати з дітками я дуже люблю та маю належний досвід в цьому. Емоції змішані, адже дітки є різні, але в принципі це хороша та перспективна група з якою будемо наполегливо працювати і все буде гаразд. Також я хочу подякувати дирекції школи за подарований футбольний інвентар, це нам допоможе швидше прогресувати у футбольному плані. Користуючись нагодою я запрошую всіх діток 2010 року народження на перегляд та тренування до нашої команди. За детальною інформацією на рахунок часу та місця тренувань, прошу звертатись за телефоном 050-936-94-97 “