СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Успіх СДЮСШОР U-16 в Зимовому кубку ДЮФЛ України та інші новини.

Пройшов ще один тиждень напружених тренувань у всіх команд ужгородського СДЮСШОР. У цей підготовчий період тренери використовують шкільну базу, а саме стадіон “Спартак” для проведення навчально-тренувальних занять на якому є не тільки якісні футбольні поля, а й тренажерний зал та гімнастична зала, де з дітками займаються професійні фахівці з гімнастики та аеробіки. Варто також відзначити, що футболісти займаються плаванням. Ну і звичайно, важливою частиною підготовки всіх команд є товариські ігри в яких гравці отримують вдосталь ігрової практики, щоб  в офіційних матчах демонструвати максимально якісний футбол. Саме про матчі за участю різних вікових категорій ужгородського СДЮСШОР, які відбулись на минулому тижні ми вам розкажемо.

Розпочнемо ми з безумовного успіху в Зимовому кубку ДЮФЛ України команди СДЮСШОР U-16 тренером якої є Володимир Мухлинін. Нагадаємо, що ужгородці успішно подолали групову стадію, зайнявши 2-ге місце і за підсумком цього результату поїхали в гості до львівських “Карпат” на стикову гру, яка й мала вирішити котра з команд потрапить у фінальну частину Зимового кубку ДЮФЛ України. Сам матч виявився дуже важким та виснажливим. Перший тайм пройшов при рівній грі обох команд, СДЮСШОР навіть мав декілька перспективних нагод для взяття воріт, але втілити їх в голи не судилось. В другому таймі ужгородці віддали ініціативу господарям та діяли на контратаках. Не дивлячись на те, що “Карпати” більше володіли м`ячем, потрібно відзначити, що захист СДЮСШОРу грав дуже щільно не даючи багато вільного простору львів`янам. Основний час матчу закінчився з рахунком 0-0 та не виявив переможця матчу. Справа дійшла до післяматчевих пенальті в яких підопічні Володимира Мухлиніна виявились влучнішими та здобули перемогу 5-4. Керівництво СДЮСШОР та тренерсько-викладацький склад школи щиро вітає Володимира Мухлиніна та команду СДЮСШОР U-16 з безумовно чудовим результатом та виходом наших хлопців до фінальної частини Зимового кубку ДЮФЛ України, яка до слова відбудеться в місті Київ з 1-го по 5-те березня.
Головний тренер команди СДЮСШОР U-16 : “Ми чудово провели перший тайм в якому мали декілька можливостей для забитого голу. Зважаючи на виснажливу дорогу в другому таймі хлопці трошки фізично підсіли  та “Карпати” вже більше атакували та володіли м`ячем, але ми також не відсиджувались в захисті та намагались якісно контратакувати. Разом з цим команда виконала тренерську установку та діяла в захисті максимально обережно та щільно. Само собою результатом я задоволений, адже нам вдалось перемогти дуже сильну та відому команду”.

Гравці найстаршої вікової категорії СДЮСШОР U-17 зіграли матч 3-го туру Зимового кубку Закарпаття. На цей раз противником була команда з Бобовища. Ужгородці вдало розпочали гру і вже на 4-ій хвилині після пасу Василя Марковича рахунок відкрив нападник СДЮСШОРа Микола Джанда. На цьому ужгородці не зупинились і продовжили насідати на ворота суперника. В результаті активних атакувальних дій СДЮСШОР створив йще декілька нагод для взяття воріт. Забивати могли Юрій Лаб`як, Василь Маркович, Микола Джанда, але нажаль більше голів у воротах бобовищянців не було. У другому таймі ситуація на полі дещо змінилась. Бобовище перейняло ініціативу до своїх ніг. Протягом трьох хвилин команді з мукачівщини вдалось не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Після двох пропущених голів СДЮСШОР намагався повернути собі позитивний результат. Найреальніший шанс зрівняти рахунок СДЮСШОР міг зі штрафного з 19-ти метрів та удар Юрія Бойкула парирував воротар. Як підсумок перемога Бобовища з рахунком 2-1.

 

В рамках підготовки до другого кола ДЮФЛ України команди СДЮСШОР вікових категорій U-15 та U-14 зіграли чергові контрольні поєдинки. СДЮСШОР U-15 зіграв проти команди ФК “Бронька” іршавського району. Іршавська команда складалась з гравців вікових категорій від U-15 до U-17. Не дивлячись на те що суперник був старший підопічні Михайла Стегури перемогли з рахунком 4-0. Голи на свій рахунок записали : Хрипта Сергій, Колодка Богдан, Русин Олександр та Ходаковський Олександр.
СДЮСШОР U-14 успішно зіграв із однолітками з мукачівського “МФА”. Ужгородці здобули перемогу з рахунком 5-3, голами відзначились Макара Богдан (2), Ковчар Ігор, Селеш Крістіан, Черевко Олександр.