СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Дебютна перемога СДЮСШОР U-17 в “Зимовому кубку Закарпаття” та інші новини.

СДЮСШОР U-17 в другому турі “Зимового кубку Закарпаття” здобув свою першу перемогу в цьому турнірі, перегравши ракошинський “Колос” з рахунком 1-0. Початок матчу виявився досить важким для обох команд, адже на полі була досить в`язка гра. Однак півзахисник СДЮСШОР Ференцик Вадим на 17-ій хвилині завдяки чудовим індивідуальним діям пройшов в штрафний майданчик суперника і стоячи спиною до воріт, переправив м’яча у сітку, тим самим вивівши команду свою вперед. Ужгородці могли подвоїти свою перевагу. На 40-ій хвилині Андрій Зізич втік на побачення з кіпером, але не зміг переграти його. Захист СДЮСШОРа провів цей матч надійно, що дозволило ужгородцям святкувати перемогу з рахунком 1-0.
СДЮСШОР U-15 провів свій черговий спаринг-матч проти команди з міста Берегово. Завдяки напрочуд вдалій першій половині гри ужгородці зуміли перемогти опонента з переконливим рахунком 3-0. Результативні удари на свій рахунок записали : Хрипта Сергій, Колодка Богдан та Попович Іван. СДЮСШОРівці неодноразово могли збільшити свою перевагу, але більше голів у ворота берегівчан не залітало.
Головний тренер СДЮСШОР U-15 : “Я задоволений результатом та грою в цілому. Особливо мені сподобалось те, як команда провела перший тайм. В другому таймі я надав змогу проявити себе запасним гравцям, адже саме для цього і існують контрольні матчі, щоб перевірити на готовність ігрові схеми та всіх футболістів.
СДЮСШОР U-11 провів вдалий вояж через всю Україну в місто Харків, де прийняв участь у престижному зимовому турнірі «ПЕРША СТОЛИЦЯ – 2018». Серед учасників змагань були такі відомі команди як : ФК “Шахтар” Донецьк, ФК “Ворскла” Полтава, ФК “Дніпро” Дніпро, ФК “Металіст-1925” Харків. Підопічні Анатолія Деревлянки опинились в групі “В”. Разом з такими командами :ФК “Дніпро” Дніпро, ФК “Кремінь” Кременчук, Бучанська ДЮСШ м.Буча. За підсумками групового етапу ужгородці показали чудову організаційну гру та із загальним показником 7 очків посіли перше місце, забивши при цьому 5 голів та всьо 1 пропустили у власні ворота. В чвертьфіналі СДЮСШОР потрапив на команду “Арсенал” з міста Харків. Це була досить важка та напружена гра, в якій більше поталанило харківчанам. Які до речі забили єдиний гол в тій зустрічі на останній хвилині матчу та перемогли з рахунком 1-0. У заключному матчі турніру ужгородцям довелось грати за 5-те місце проти команди з київської області Бучанська ДЮСШ м.Буча. СДЮСШОР переміг і зайняв 5-те місце на зимовому турнірі «ПЕРША СТОЛИЦЯ – 2018».