СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 поїхав на кваліфікаційний етап відомого дитячого турніру “Cordial Cup”.

Ужгородський СДЮСШОР U-11 поїхав в словацьке місто Пряшів для участі у кваліфікаційному етапі відомого міжнародного дитячого турніру “Cordial Cup”, який буде проходити з 13-го по 15-те квітня.
На кваліфікаційному раунді буде брати участь 30 команд з України, Словаччини, Польщі, Угорщини та Румунії. Підопічні Анатолія Деревлянки будуть мати змогу зіграти з такими відомими командами як : ФК “Карпати” Львів, “Металіст-1925” Харків, ФК “Чорноморець” Одеса, “Татран” Пряшів та інші.
Тільки один переможець кваліфікаційного етапу отримає путівку на фінальну частину турніру “Cordial Cup”, який пройде у травні в австрійських Альпах. На фінальній частині будуть представлені футбольні академії найвідоміших команди Європи : ФК “Барселона”, ФК “Аякс” Амстердам, ФК “Баварія” Мюнхен, ФК “Динамо” Київ, ФК “Борусія” Дортмунд, ФК “Спартак” Москва, ФК “Порту” та багато інших.
Бажаємо успіху та вдалого результату команді СДЮСШОР U-11, нехай підопічні Анатолія Деревлянки здобуть перше місце на кваліфікаційному етапі “Cordial Cup” і приєднаються до найвідоміших футбольних академій світу на фінальній частині цього турніру.