СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР переконливо обіграв BRW-BIK.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ.
14-го квітня на стадіоні “Спартак” проходили матчі 12-го туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги. Після цікавого матчу старших складів на поле вийшли молодші, а саме гравці вікової категорії U-15. Матч обіцяв бути захоплючим, адже на поле вийшли сусіди по турнірній таблиці. Нагадаємо, що перед матчем СДЮСШОР посідав 8-ме місце, а BRW-BIK 7-ме місце.
Вже з самого початку матчу обидві команди продемонстрували вболівальникам, що кожна з них налаштована виключно на перемогу. На 6-ій хвилині лівий півзахисник гостей Засько Євген змістився в центр і пробив з 13-ти метрів по воротах Чамати Артема. На щастя, наш голкіпер чудово зіграв і зафіксував м’яча в руках. За 10 хвилин рахунок в матчі було відкрито. Чудовий навіс від півзахисника господарів Січки Мар’яна, замкнув на дальній стійці Хрипта Сергій, який сильно та невідпорно пробив по воротах волинян. 1:0 СДЮСШОР повів в рахунку. Через 3 хвилини рахунок міг подвоїтись. Після навісу з кутового Ходаковський Олександр небезпечно пробивав головою, однак м’яч пролетів трохи вище воріт. Ну і під кінець першого тайму гості створили один напівмомент. Уманець Дмитро з правого флангу наніс удар, однак Чамата Артем був на своєму місці і забрав круглого.
Другий тайм гості активно розпочали та хотіли відновити паритет на табло. На 39-ій хвилині гравець волинян Матієшин Юрій пройшов з лівого флангу та пробив, але в чергове надійно зіграв кіпер ужгородців. На 46-ій хвилині BRW-BIK створив напевно найреальніший момент для взяття воріт. Після навісу з правого флангу той таки Матієшин Юрій головою пробивав з 2-ох метрів вже по порожнім воротам, але умудрився пробити вище. Після цього епізоду підопічні Михайла Стегури, активізувались і створили декілька небезпечних моментів. На 49-ій хвилині нападник СДЮСШОРу Пересоляк Августін взяв на себе ініціативу, вибіг на ударну позицію і пробив з 25-ти метрів в дальній від кіпера кут. На жаль, м’яч пролетів зовсім трохи повз ворота. Однак Пересоляк Августін сильно не засмутився і вже на 55-ій хвилині чудово реалізував свій момент, обігравши захисника і холоднокровно та результативно пробивши по воротах команди з Волинської області.
Як підсумок, фінальний свисток арбітра зафіксував переконливу перемогу підопічних Михайла Стегури з рахунком 2:0