СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Новини СДЮСШОР

Команда СДЮСШОР U-11 поїхала на дитячий турнір “Victoria Cup”, який проходить у Трускавці, що на Львівщині. Змагання розпочались 11-го червня і будуть тривати до 14-го червня. У віковій категорії U-11 представлено 10 команд. На даний момент підопічні Анатолія Деревлянки зіграли 3 матчі (2 перемоги і 1 нічия). Про кінцевий результат змагань ми повідомимо після закінчення турніру. Також варто зазначити, що нещодавно тренер команди СДЮСШОР U-11 Анатолій Деревлянка успішно закінчив навчання заключної сесії тренерських курсів за програмою UEFA та отримав міжнародний диплом категорії “B”. Керівництво СДЮСШОР вітає Анатолія Деревлянку з отриманням престижного диплому та надіється, що знання набуті на цих курсах, дозволять йому удосконалювати навчально-тренувальний процес, а його підопічним демонструвати видовищну гру та досягати успішного результату.

У минулу суботу команди СДЮСШОР вікових категорій U-8 та U-9 прийняли участь у дитячому турнірі на честь відкриття стадіону у селі Минай. Наша команда вікової категорії U-8 зіграла 4 матчі (2 перемоги та 2 нічиї) і в підсумку здобула 8 очок та 2-ге місце на цих змаганнях. Результати матчів команди СДЮСШОР U-8 :
СДЮСШОР-ЗІНЕДІН        4:4
СДЮСШОР-СУЗІР’Я         0:0
МИНАЙ(2)-СДЮСШОР     0:8
МИНАЙ(1)-СДЮСШОР     1:6
Команда вікової категорії U-9 на цьому ж турнірі здобула впевнену перемогу і завоювала перше місце. З 5-ти зіграних матчів підопічні Івана Шанти здобули 4 перемоги і відповідно 12 очок. Цей результат і дозволив СДЮСШОРівцям отримати золоті медалі.
СДЮСШОР- МИНАЙ      3 : 0
СДЮСШОР- ЗІНЕДІН     2 : 0
СДЮСШОР – СУЗІР`Я    1 : 2
СДЮСШОР – МУНКАЧ    6 : 0
СДЮСШОР – СІЛЬЦЕ      6 : 0
Ми вітаємо наші команди з успішними результатами.
Також потрібно сказати, що команда СДЮСШОР U-8 з 1-го по 4-те червня перебувала у Вінниці, де брала участь у Міжнародному турнірі “Золота Нива”. У змаганнях брали участь 24 команди. У суперниках в ужгородців були такі команди як : “Зірка” Київ, “Нива” Вінниця, “Чорноморець” Одеса, “Барса” Суми, “Боюкани” Молдова. За підсумками 4-ох ігрових днів підопічні Михайла Стегури посіли 11-те місце, кращим гравцем у складі СДЮСШОР було визнано Готру Сергія. Тренер команди СДЮСШОР U-8 Михайло Стегура : “Це був хороший турнір на який з`їхались сильні команди, які й показали нам наші слабкі місця. Наші гравці отримали багато ігрової практики, також мушу відзначити хороший рівень організації цих змагань, адже організатори зробили все можливе, щоб дітки відпочили та сповна насолодились футболом.”