СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Стартував IV Міжнародний турнір пам’яті Володимира Пінковського. Та інші новини СДЮСШОР.

Фото до цієї статті ви можете переглянути ТУТ !
21-го червня у місті Ужгород стартував IV Міжнародний турнір пам’яті Володимира Пінковського. Турнір проходить серед команд вікової категорії U-12, на ужгородському стадіоні “Авангард” і буде тривати до 24-го червня. Цьогоріч у змаганнях прийме участь 21 футбольна команда, також відзначимо, що серед учасників буде і наш СДЮСШОР U-12.
Підопічні Вадима Дьордя здобули сьогодні дві перемоги і впевнено виграли свою групу “К”. У першому матчі СДЮСШОР переміг команду “ДЮСШ 15-2” м. Київ з рахунком 1:0. А в другому поєдинку обіграв з таким самим рахунком «Верес» з Рівного.
Таким чином СДЮСШОР U-12 успішно крокує далі по турнірній таблиці і завтра також 2 матчі. О 9.50 ужгородці зіграють проти львівської команди “Спарта”. Другий матч підопічні Вадима Дьордя проведуть о 15.40 проти команди “Металіст” м. Харків.

 

Команда СДЮСШОР U-10 нещодавно повернулась з Болгарії, де в курортному та мальовничому містечку Святий Влас прийняла участь у Міжнародному турнірі “MISTRAL CUP”. Ужгородці на цьому турнірі виступали обома складами, аби всі хлопчики отримали багато ігрової практики та сповна насолодились футболом. СДЮСШОР -1 у півфінальному матчі програв по серії пенальті болгарській команді “Хебр”, а в матчі за третє місце впевнено переміг “Чайку” з міста Вишгород. А команда СДЮСШОР -2 також показала чудову гру та зайняла 5-те місце у цьому турнірі.
Тренер команди СДЮСШОр U-10 Юрій Шукаль : “Нам всім дуже сподобався цей турнір. Організатори змагань доклали багато зусиль аби всі учасники отримали максимум задоволення від цього турніру, особливо хочу відзначити ідеальні футбольні поля на яких проводились ігри. Командою я задоволений, всі хлопчики дуже старались і найголовніше отримали багато ігрової практики у Міжнародних матчах проти хороших команд.”

 

СДЮСШОР U-11 з 11-го по 14-те червня перебував у місті Трускавець, де приймав участь у Всеукраїнському турнірі Victoria CUP -2018. У змаганнях приймало участь 22 команди із різних областей України. Підопічні Анатолія Дервлянки впевнено виграли свою групу, навіть можна відзначити, що СДЮСШОР на груповій стадії не пропустив жодного голу у власні ворота. У півфінальному поєдинку СДЮСШОР переміг ФК “Борислав” з рахунком 1:0. А у фіналі юні СДЮСШОРівці зустрілись із моршинською “Скалою”. Основний час переможця не виявив, а от в серії післяматчевих пенальті вдалішими, на жаль, були гравці “Скали”. Таким чином, СДЮСШОР U-11 посів 2-ге місце на Всеукраїнському турнірі Victoria CUP -2018. Також варто зазначити, що приз найкращого гравця змагань отримав гравець СДЮСШОРу Іван Кузьма.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Анатолій Деревлянка : “На жаль, не всі гравці нашого основного складу змогли поїхати на цей турнір. Однак командою я цілком задоволений, особливо нашим захистом, адже ми єдина команда на цьому турнірі, яка за весь турнір не пропустила жодного м’яча у власні ворота за основний час матчу.”