СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 прийняв участь у міжнарожному турнірні “Дитячі мрії”

Фотозвіт матчів з турніру ТУТ !
Протягом трьох днів, а саме 23-25 листопада, у спорткомплексах “ZINEDINE” та “Юність” проходив 5-ий міжніродний турнір “Дитячі мрії”. Змагання відбувались серед діток вікової категорії U-9 (2010 р.н.). Цього року у змаганнях прийняли участь 32 команди з України, Угорщини,Словаччини, Румунії та Польщі.
Команди СДЮСШОР на цьому турнірі були представлені обома складами.  В результаті жеребу СДЮСШОР Ужгород потрапив до групи С разом із такими командами:«Ніка» Івано-Франківськ, MFK Vranov (SK),  СК «Київ» Київ. А СДЮСШОР-2 Ужгород потрапив до групи D разом із такими командами:«Bukovyna» Чернівці, PN Mielec (PL), ДЮСШ-15-2 Київ. За підсумками матчів у груповому етапі команда СДЮСШОР Ужгород набрала 6 очок і посіла 2-ге місце, що дозволило нашим хлопцям вийти в наступний раунд змагань, а колектив СДЮСШОР-2 Ужгород у своєму активі мав 3 залікові бали і зайняв 4-те місце в групі.
У наступному раунді змагань СДЮСШОР Ужгород потрапив до групи ІІ у якій провів матчі з такими командами: “Сузір`я-2” Свалява, «Bukovyna» Чернівці, “Debrecen-2” HU. У результаті підопічні Михайла Стегури набравши 7 залікових балів, посіли 1 місце в данному квартеті і пройшли до 1/4 фіналу змагань. У четвертьфіналі ужгородці, на жаль, поступилися з мінімальним рахунком, майбутньому фіналісту турніру «Нікі» з Івано-Франківська. Після йще декількох додаткових матчів ужгородцям вдалось пісісти підсумкове 7-ме місце, а команда СДЮСШОР-2 Ужгород посіла 27-ме місце. Також зазначимо, що гравець СДЮСШОР Готра Сергій отримав приз кращого півзахисника турніру.
Тренер СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура : “У цілому це був корисний для нас турнір і результат я вважаю справедливим. Хлопчики отримали багато ігрової практики, але, на жаль, в останній день турніру я рахую, що команда десь трошки фізично підсіла і це вплинуло на результат. Уже під час турніру,  коли я ближче познайомився з ігровими можливостями інших команд, я побачив, що на змаганнях є приблизно 10 колективів дуже пристойного рівня і я зрозумів, що попасти у першу вісімку буде не просто, але хлопчики дуже відповідально віднеслись до турніру і з великим запалом грали всі свої матчі.”