СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОРівці прийняли участь в міжнародних турнірах.

Команда СДЮСШОР Ужгород вікової категорії U-12 з 29-го жовтня по 1-ше листопада перебувала у Вінниці, де прийняла участь в міжнародному турнірі “Золота Нива”. У цьому турнірі прийняло участь 24 команди. З міжнародних команд на турнірі було представлено декілька колективів з Молдови.
На груповій стадії підопічні Анатолія Деревлянки  зіграли з такими командами : “Столиця” Київ, “Прем’єр-Нива” Вінниця, “Боюкани” Кишинів, “Барса” Суми, “Броварія” Бровари. СДЮСШОР напрочуд впевнено посів перше місце в групі. Чвертьфінальну та півфінальну стадію ужгородці подолали за допомогою серії післяматчевих пенальті. У фінальному матчі СДЮСШОР зійшовся з одеським “Чорноморцем”. Гра виявилась напруженою та безкомпромісною. Основний час переможця не виявив і в серії післяматчевих пенальті вдалішими виявились гравці з Одеси. Таким чином СДЮСШОР U-12 на міжнародному турнірі “Золота Нива” займає 2-ге місце. Також слід відзначити, що у номінації кращий захисник турніру приз отримав Кузьма Іван, а приз найкращого гравця команди отримав Андрейко Іван.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Анатолій Деревлянка : “В цілому я дуже задоволений нашою командою, а особливо захисною лінією, адже за весь турнір ми в основний час гри пропустили тільки один м’яч. Хлопці дуже старались у всіх матчах, однак нас спіткали декілька кадрових втрат основних гравців через травми та хвороби. На мою думку, якщо б ми були в повному складі, то перемога в цьому турнірі була б за нами. Я хочу подякувати хлопчикам за їхнє старання та серйозне ставлення до матчів, а також батькам гравців, які палко нас підтримували впродовж всього турніру. “

А команда СДЮСШОР вікової категорії U-10 з 25-го по 28-ме жовтня перебувала у місті Львів, де брала участь у міжнародному футбольному турнірі “BRASOV INDOOR CUP”. У цих змаганнях прийняло участь 28 команд. 
На груповій стадії ужгородцям дістались такі суперники : “Каскад-1” Бровари, “Чайка-1” Черкаси, “Атлет-2” Київ, “Авангард” Київ, “Динамо-2” Львів, “Спарта-28” Чернівці. В результаті СДЮСШОР із показником 15 залікових балів (5 перемог, 1 поразка) вийшов до чвертьфіналу. В 1/4 підопічні Матвія Бобаля поступились із мінімальним рахунком 1:0 команді “Атлет-1” Київ. Таким чином організатори змагань підрахували різницю забитих і пропущених м’ячів і визначили, що СДЮСШОР Ужгород посів 5- те місце на цьому турнірі.
Головний тренер СДЮСШОР U-10 Матвій Бобаль : “Я  10 днів працюю із цією командою і з хлопчиками ми тільки знайомимось. Але мені сподобалось серйозне ставлення гравців до цього турніру, в деяких матчах хлопчики продемонстрували характер і волю до перемоги. Однак є певні тактичні моменти над якими нам потрібно йще наполегливо працювати на тренуваннях. Мені б хотілось щоб гравці більш рішуче грали в атакувальній  стадії.”