СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати команд СДЮСШОР U-11 та U-12 в чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття.

Осіння частина чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття закінчилась. У чемпіонаті серед команд вікової категорії U-12, ужгородський СДЮСШОР виступав одразу двома командами. Це СДЮСШОР U-12 та наодин рік молодша команда СДЮСШОР U-11. Нам приємно констатувати, що після 14 зіграних матчів обидві наші команди посідають найвищі місця в турнірній таблиці. Команди СДЮСШОР U-12, посідає перше місце та має в своєму активі 36 залікових пунктів, а СДЮСШОР U-11 відповідно займає друге місце та має 28 балів.
Тренер команди СДЮСШОР U-12 Анатолій Деревлянка:  “Ми раді тому, що осінню частину завершили на першому місці. Я задоволений командою, а особливо тим, що ті ігрові компоненти, над якими ми працюємо під час навчально-тренувального процесу вдало виходили під час матчів. Однак, мушу визнати, що організація самого чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття дуже слабка. Надалі будемо продовжувати наполегливо працювати, щоб втримати цей позитивний результат і в другому колі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Юрій Шукаль:  “У цілому я задоволений результатом і особливо якістю тієї гри, яку демонструвала наша команда в першому колі. Приємно було бачити, що дітки вже значно краще виконували різні тактичні схеми і вказівки тренера. Ми намагалися до кожного суперника окремо готуватись і відповідно грали під різними схемами, чи то гра від захисту, чи активний пресинг, або ж були матчі, коли ми ціленаправлено грали першим номером, та активно атакували.  На жаль, на мою думку організація турніру могла б бути кращою.”
Результати останніх зіграних матчів у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття серед команд вікової категорії U-12 :
СДЮСШОР 07 – Олімп 08   5:0
СДЮСШОР 07 – Минай   3:0
СДЮСШОР 08 – Пегас      1:1
СДЮСШОР 08 – Олімп 07   2:0
Турнірна таблиця чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття команд вікової категорії U-12 :