СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР U-9 та U-10 прийняли участь у Всеукраїнському турнірі пам`яті Й. Беци

 Фотозвіт турніру дивіться ТУТ !
З 6-го по 7-ме грудня в ужгородському спорткомплексі “Юність” проходив Всеукраїнський турнір пам`яті олімпійського чемпіона Й. Беци. У цьому турнірі прийняло участь 18 команд, а самі змагання проходили серед хлопчиків вікової категорії U-10 (2009 р.н.). Ужгородський СДЮСШОР був предствлений одразу двома командами. Це СДЮСШОР U-10 та СДЮСШОР U-9, який відповідно грав проти старших на один рік суперників.
У результаті жеребу СДЮСШОР U-10 потрапила до групи А разом з такими командами : ДЮХФШ Синай (Мукачево), Фаворит (В.Березний). Підопічні Матвія Бобаля впевнено здобули 2 перемоги і вийшли в наступний раунд змагань.
Команда СДЮСШОР U-9 потрапила до групи D і зіграла проти команд : Сузір`я (Свалява), ДЮСШ-1 (Ужгород). В результаті підопічні Михайла Стегури набрали 4 очки, що дозволило команді успішно кваліфікуватись до наступної групи змагань.
У наступному раунді СДЮСШОР U-10 потрапив до групи В з командами : Зінедін (Ужгород) та ФК Сільце, у цій групі СДЮСШОРівці набрали 3 залікові бали і вийшли до чвертьфіналу змагань.
СДЮСШОР U-9 у другій групі зустрівся з командами : Мункач-1 (Мукачево), Карпати (Мукачево) і здобув знову ж таки 4 залікові бали так як і старші одноклубники пройшов до чвертьфіналу.
На жаль, обидві наші команди в 1/4 поступились і припинили боротьбу за призові місця. СДЮСШОР U-10 програв команді з донеччини ДЮСШ Мар`їнка. СДЮСШОР U-9 поступився Пегасу.
Незважаючи на програш наших команд у чвертьфінальній стадії, батьки вихованців СДЮСШОР палко підтримували своїх діток та отримали багато задоволення від їхніх матчів.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Матвій Бобаль : ” В цілому турніром я задоволений, здебільшого хлопчики показували цікаву та якісну гру, але на жаль, в останньому матчі команда допустила декілька важливих помилок в оборонній стадії, які призвели до програшу. А точніше гравці при втраті м`яча не надто активно йшли у відбір і не повертались до захисту.”
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура : “Я цілком задоволений тією грою, яку демонструвала команда під час цього турніру. На жаль, не всі дітки отримали однакову кількість ігрового часу і нам потрібно ще багато працювати на тренуваннях аби підвести 12-15 хлопчиків до однакового високого рівня гри. Також, я б хотів особливо виділити Русина Марка та Білова Андрія, які у всіх матчах на турнірі демонстрували високий рівень гри.”