СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Вихованець СДЮСШОР у складі студентської збірної України переміг на Меморіалі Макарова.

26-го січня студентська збірна України вперше в своїй історії перемогла на Меморіалі Макарова. У фінальному матчі збірники перемогли київський “Діназ” з рахунком 3:0. Нам надзвичайно приємно констатувати, що весь фінальний поєдинок у складі збірної України провів вихованець СДЮСШОР Василь Луців, який до слова на данний момент є гравцем ПФК “Олександрії”. Ми вирішили привітати нашого вихованця з цією перемого і  дізнатись як в нього справи. 
Дозволь тебе привітати з перемогою на Меморіалі Макарова. Які емоції залишив по собі цей турнір ?
–  Звичайно, що тільки позитивні емоції залишились від цього турніру, дуже зрадів коли мене викликали до студенської збірної України, я дуже вдячний тренерському штабу за цю довіру. На мою думку ми більш ніж заслужено здобули золоті медалі на Меморіалі Макарова. 
Розкажи трохи про турнір. Який рівень суперників був ? Які матчі були найважчими ?
– На мою думку, турнір високого рівня. Слабких команд та прохідних ігор не було. Навпаки всі команди продемонстрували високий рівень гри.
Як полягають справи у клубі ? Які найближчі плани з Олександрією ?
– Зараз у нас тривають навчально-тренувальні збори, які проходять в Олександрії. Настрій позитивний і вся команда наполегливо працює на кожному тренуванні, адже тренерський штаб і гравці ставлять перед собою максимальні цілі на друге коло чемпіонату України.
Як вважаєш чи допомогли тобі роки проведені у СДЮСШОР досягнути такого прогресу і результату ?
– Безумовно так, в СДЮСШОР я отримав базові знання в футболі, і хочу подякувати цій команді, тренерам і керівництву школи.