СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 здобув золоті медалі на міжнародному турнірі “Varda Cup”

Ужгородський СДЮСШОР U-9 (2010 р.н.), 19-го січня перебував в Угорському містечку Кішварда, де приймав участь у міжнародному турнірі “Varda Cup”, який проводився серед гравців вікової категорії  U-9 (2010 р.н.). Загалом у турнірі прийняло участь 10 команд, які були поділені на 2 групи.
На груповій стадії СДЮСШОРівці зіграли з такими командами :
СДЮСШОР – ФК  “Минай”  2:0
СДЮСШОР – FC Plimob (RO)     2:0
СДЮСШОР – FC “Zemplin” Michalovce (Sk)     3:1
СДЮСШОР – FC Hajdunanas Focishuli (Hu)   5:2
Із стовідсотковим показником підопічні Михайла Стегури вийшли до фіналу змагань. У вирішальному матчі проти словацького FC “Trabisov” юні ужгородці продемонстрували змістовну гру, завдяки якій здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0. Також варто відзначити, що гравець СДЮСШОР Андрій Бєлов, який забив на цьому турнірі 7 голів і всі матчі провів на дуже хорошому рівні, був визнаний найкращим гравцем турніру. 
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура : “Весь турнір ми провели, як то кажуть, на одному диханні. Команда добре налаштовувалась на кожен матч, гравці намагалися швидко працювати з м’ячем та приймати рішення.
Особливо мені сподобалась гра в нападі і те, як хлопчики перебудовувались при захисних діях.”
Наступного дня підопічні Михайла Стегури прийняли участь у Міжнародному турнірі, який проводився в Угорському містечку Циганд. У цих змаганнях прийняло участь 12 команд, які були поділені на 3 групи.  
На груповій стадії СДЮСШОРівці зіграли з такими командами :
СДЮСШОР – FC “Spartacus” Nyiregyhaza  0:1  
СДЮСШОР – FC Cigand     1:0
СДЮСШОР – VSE Gonc      0:2
Після групового етапу ужгородці змушені були змагатись за місця з 4-го по 6-те. 
СДЮСШОР – Buzitai FA      4:0
СДЮСШОР – ФК “Сузір`я” Свалява   0:2
У результаті СДЮСШОР U-9 на цьому турнірі посів 5-те місце. 
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура : ” Турнір проходив у чудовому спортивному залі, протягом якого було зіграно 5 матчів. Кожна гра була цікава та багата на гольові моменти, але на жаль, реалізувати створені нагоди нам не вдалось. У цілому команда виглядала доволі не погано, однак нам не вистачило холоднокровності при завершальній стадії атак.