СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 посів друге місце на турнірі “Voyage-Kupa”

Ужгородський СДЮСШОР U-10 (2009 р.н.), 27-го січня перебував в Берегові, де прийняв участь у турнірі “Voyage-Kupa”, який проводився серед гравців вікової категорії U-10 (2009 р.н.)  Загалом у турнірі прийняло участь 8 команд, які були поділені на 2 групи.
До вашої уваги результати матчів групового етапу ужгородського СДЮСШОР  :
Підопічні Матвія Бобаля посіли перше місце в групі і успішно пройшли до півфіналу. В 1/2 фіналу СДЮСШОР впевнено обіграв ДЮФШ «Зінедін» з рахунком 4-1. У вирішальному матчі ужгородці зустрілись з МФА «Мункач». В основний час матчу команди голів не забивали, а ось у серії післяматчевих пенальті влучнішими виявились мукачівці. Таким чином СДЮСШОР U-10 здобув срібні медалі на турнірі “Voyage-Kupa”.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Матвій Бобаль : “На жаль, спортивний зал в якому проводились матчі був м`яко кажучи не в найкращому стані. Однак не дивлячись на це нам вдалось продемонструвати змістовну гру. Хлопчики з кожним матчем прогресують і виглядають дедалі впевненіше, на жаль, нам не вдалось виграти у фіналі, однак гравці отримали вдосталь ігрової практики і в цілому на турнірі показали якісну гру.