СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-8 переміг у міжнародному турнірі “Varda Cup”

Ужгородський СДЮСШОР U-8, 9-го лютого в Угорському місті Кішварда прийняв участь у міжнародному турнірі “Varda Cup”, який проводився серед гравців вікової категорії  U-8 (2011 р.н.). У турнірі прийняло участь 10 команд, які були поділені на 2 групи.
На груповій стадії СДЮСШОРівці зіграли з такими командами :
СДЮСШОР – FC Kassa (SK)     3:0
СДЮСШОР – ФК “Минай”        4:3
СДЮСШОР – ФК “Мункач” Мукачево   3:1
СДЮСШОР – ФК “Олімп” Ужгород       4:0
Стовідсотковий переможний результат на груповій стадії вивів ужгородців у фінал. У матчі за золоті нагороди підопічні В`ячеслава Пінковського грали проти румунської команди FC Kinder Carei. Основний час матчу завершився нічиєю 2:2, а в серії післяматчевих пенальті влучнішими були ужгородці, які і виграли перше місце на цьому турнірі. 
Слід відзначити, що приз за найкращого бомбардира та кращого гравця турніру отримав гравець СДЮСШОРу Калинич Давід.
Керівництво нашої школи вітає гравців команди СДЮСШОР U-8, тренера команди В`ячеслава Пінковського та батьків юних гравців, з перемогою в дебютному Міжнародному турнірі і бажає в подальшому багато яскравих та переможних матчів. 
Тренер команди СДЮСШОР U-8 В`ячеслав Пінковський : “Емоції від цієї перемоги позитивні. Хлопчики молодці, адже у всіх матчах продемонстрували хорошу результативність.  Я задоволений тим, що у важкому фінальному матчі гравці продемонстрували сильну волю до перемоги. Також я б хотів подякувати батькам діток, які палко підтримували нас в кожному матчі.”