СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Тренери СДЮСШОР відвідали Poltava Football Forum-2019

У період з 7-го по 9-те лютого тренери ужгородського СДЮСШОР завітали до Полтави, де відвідали Всеукраїнський навчально-методичний форум  для тренерів дитячо-юнацьких команд «Poltava Football Forum-2019». Більше сімдесяти тренерів із різних куточків України з`їхались до Полтави, щоб підвищити свою кваліфікацію, серед них були 3 тренери СДЮСШОРу : Анатолій Деревлянка, Михайло Стегура та Юрій Шукаль. Метою цього дійства було підвищення загального рівня знань тренерів в організації навчально-тренувального процесу, а також використання сучасних технологій в роботі з командою.
Іноземні фахівці дитячо-юнацького футболу Марк Гус Інт Вельд із Голландії та Роджер Мейхтрі з Швейцарії прочитали лекції та провели показові тренування з юними футболістами.
Завідувач кафедри футболу Національного Університету фізичної культури та спорту України, діючий тренер-психолог юнацької збірної України Олег Байрачний прочитав лекцію «Психологічна підготовка юних футболістів».
Лектор центру ліцензування ФФУ, володар PRO–диплому УЄФА Віктор Догадайло розкрив особливості техніки виконання ударів по м’ячу ногою та методики навчання з урахуванням вікових особливостей юних футболістів.
Директор СДЮСШОР Вадим Дьордь : “Нам приємно відмітити, що незважаючи на досить далеку дорогу наші тренери були єдиними представниками футбольного Закарпаття на цьому форумі. Керівництво школи у свою чергу зробило все можливе щоб забезпечити наших тренерів фінансуванням на цю поїздку, тому, що на мою думку такі форуми є необхідними для підвищення загального рівня знань тренерів. Я надіюсь, що  завдяки участі у «Poltava Football Forum-2019» наші тренери отримали багато цінної та корисної інформації, яка дозволить їм удосконалювати і якісніше проводити навчально-тренувальний процес, а їх підопічним демонструвати видовищну гру та досягати успішного результату. Також сподіваюсь, що на найближчій тренерській нараді нашої школи, Анатолій Деревлянка, Михайло Стегура та Юрій Шукаль поділяться позитивними враженнями з форуму зі своїми колегами. “
Своїми враженнями поділився один з тренерів ужгородського СДЮСШОР, який прийняв участь у «Poltava Football Forum-2019» – Михайло Стегура : “За 3 дні проведені на цьому форумі ми отримали багато корисної інформації з лекцій про розвиток фізичних якостей футболістів, дуже цікавими були лекції про мотивацію та психологію юних гравців, а саме про великий вплив мобільних гаджетів на життя та відношення гравців до тренувального процесу. Також корисними були практичні заняття, які проводили іноземні фахівці. Під час цих тренувань ми побачили різницю в підході до навчально-тренувального процесу і той напрямок куди нам потрібно рухатись та прогресувати.”