СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-12 отримав бронзові нагороди на Міжнародному турнірі “Carpathia cup”

Команда  СДЮСШОР U-12 (2008 р.н.) з 21 по 24 серпня приймала участь у Міжнародному турнірі “Carpathia cup”. У цій віковій категорії було 23 учасників.
Про попередній перебіг турніру команди СДЮСШОР U-12 ми вже писали, отож в завершальний день наші вихованці зіграли останній матч групового етапу проти “Столиця” Київ. Підопічні Михайла Стегури впевнено перемогли з рахунокм 2:0 і ця перемога вивела ужгородців до матчу за 3-тє місце. У тій грі наші вихованці володіли ігровою ініціативою і заслужено перемогли з рахунком 1:0. 
Таким чином, СДЮСШОР U-12 посів третє місце на Міжнародному турнірі “Carpathia cup”.
Зазначимо, що організатори змагань визначили кращим нападником гравця СДЮСШОР Мартіна Шегеду.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Юрій Шукаль : “Цей турнір ми розглядали як один з етапів підготовки до ДЮФЛ Закарпаття, яке вже стартує восени. В нас не було декілька основних гравців, натомість інші дітки отримали багато ігрової практики і шанс показати свої найкращі якості. В цілому я задоволений якістю гри, яку ми продемонстрували, всі дітки дуже старались не дивлячись на сильну спеку. Однак нам потрібно багато працювати над вдосконаленням гри в обороні під час стандартних положень, адже ми досить багато голів пропустили з стандартів і в тих епізодах діткам не вистачало концентрації.”