СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 здобув золоті медалі на Міжнародному турнірі “Carpathia cup”

Команда  СДЮСШОР U-11 (2009 р.н.) з 21 по 24 серпня приймала участь у Міжнародному турнірі “Carpathia cup”. У цій віковій категорії було 17 учасників.
Про попередній перебіг турніру команди СДЮСШОР U-11 ми вже писали, отож в завершальний день наші вихованці у півфінальному матчі переграли “Зінедін” з рахунком 2:1 і відповідно здобули путівку у фінал. Фінальний матч проти угорський “Варди” з Кішварди був напруженим. Ігровою ініціативою володили ужгородці, але реалізувати свою перевагу змогли ближче до завершення матчу. Дублем у ворота угорців відзначився наш нападник Сторожук Захар.  Фінальний свисток ознаменував перемогу підопічних Матвія Бобаля з рахунком 2:0 
Організатори змагань визначили кращим воротарем вихованця СДЮСШОР Івана Марковича, а кращим гравцем турніру СДЮСШОРівця Павла Кепіча.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Матвія Бобаля, гравців команди СДЮСШОР U-11 та їхніх батьків з переможним результатом на Міжнародному турнірі “Carpathia cup”. 
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Матвій Бобаль : “Звичайно, емоції у всіх нас надзвичайно позитивні, однак, скажу відверто, що я не здивований нашим тріумфом на цьому турнірі. Адже ще перед змаганням ми ретельно готувались до “Carpathia cup” і ставили для себе абсолютно чітке завдання – це перше місце. Також скажу, що команда напередодні турніру пообіцяла мені, що ми обов`язково виграємо цей турнір заради нашого нападника Івана Чурея, який за 2 дні до змагань переніс важку операцію. Тоді я побачив, що ми є однією великою сімєю.
У нас був дуже важкий півфінальний матч проти “Зінедіну”, однак дітки зуміли проявити характер та волю до перемоги. Є деякі аспекти нашої гри, які потребують вдосконалення, але хочу відмітити захисну лінію нашої команди, адже за весь турнір ми пропустили всього 1 гол. Зауважу, що всі дітки дуже старались в кожному матчі і виконували тренерську установку, за це їм щира подяка. Окремо хочу подякувати батькам хлопчиків, які надзвичайно палко підтримували нас впродовж турніру, це нам неабияк допомогло.