СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР мінімально поступається “Карпатам”.

21-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 3-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома приймали львівських «Карпат». Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16.
З самого початку гри гості заволоділи м’ячем, натомість ужгородці намагались діяти від оборони і атакувати за рахунок швидких контратак. «Карпати» створили декілька напівмоментів, які не принесли гольового завершення, не в останню чергу завдяки вдалим діям СДЮСШОРу у захисній лінії. У господарів можна згадати небезпечний удар на 37-ій хвилині Ковчара Ігоря з штрафного удару з далекої відстані, але круглий на жаль, пролетів трохи над дев’яткою воріт.
У другому таймі продовжувалась така сама гра, як в першому. «Карпати» більше володіли м’ячем, СДЮСШОР вміло та надійно оборонявся, не даючи львів’янам багато вільного простору біля власних воріт. На жаль, гості зуміли все ж таки відкрити рахунок на 60-ій хвилині, результативний удар на рахунку Федора Олега. Підопічні Тараса Вайданича мали нагоду щоб здобути нічию. Під кінець матчу Балаж Олександр пробивав потенційно небезпечний штрафний удар з 19-ти метрів, але м’яч полетів вище воріт.
Як підсумок «Карпати» здобули перемогу з мінімальним рахунком 1:0.