СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-16. СДЮСШОР поступився ФК “Львів”.

Фотозвіт матчу ТУТ !
25- го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі останнього 17-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 вдома приймали гостей із ФК «Львів». Традиційно першими на футбольне поле вийшли гравці вікової категорії U-16.
Першими відкрили рахунок в матчі гості. На 9-ій хвилині Радб Павло з правого флангу виконав чи то навіс чи то удар, але воротар ужгородців допустився помилки і запустив цей м’яч собі за комірець. За декілька хвилин після пропущеного голу ужгородці мали стовідсотковий шанс. Бабич Іван вийшов на побачення з кіпером гостей, але реалізувати цей шанс не зумів. Також суперечливий момент відбувся під кінець першого тайму. Після прострілу з правого флангу, захисник гостей перервав рух м’яча граючи рукою. На жаль, арбітр зустрічі не вгледів у цьому епізоді порушення правил і пенальті не призначив.
СДЮСШОР напрочуд активно розпочав другий тайм і за свою настирливість був винагороджений на 55-ій хвилині. Пересоляк Августін віддав чудовий пас на Мотичку Олександра, який на втік від захисників і вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. За декілька хвилин ужгородці мали стовідсотковий шанс для взяття воріт. Пересоляк Августін з 3-ох метрів головою завдав удару, але воротар гостей був на місці. Захопившись атакою підопічні Дениса Пахомова пропустили контр-випад на свої ворота і гравець гостей Харко Михайло результативно завершив атаку.
Фінальний свисток зафіксував перемогу львів’ян з рахунком 2:1.