СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-17. Прикра поразка СДЮСШОР на останній хвилині.

23-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 8-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали чернівецьку «Буковину». Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17.
Першим відкрити рахунок в матчі судилось гостям. На 18-ій хвилині Таланов Владислав реалізував одинадцятиметровий удар. Після пропущеного голу СДЮСШОР не знітився і почав активніше атакувати. Повхан Іван мав декілька чудових нагод для взяття воріт, але реалізувати їх на жаль, не зміг. Однак в середині тайму, гравець ужгородців Роля Максим скористався невпевненою грою воротаря і відправив м’яч в сітку воріт.
У другому таймі наш нападник Повхан Іван взяв на себе ігрову ініціативу, обіграв двох захисників на правому фланзі, змістився в центр і чудово переграв воротаря. Ужгородці повели в рахунку. За декілька хвилин «Буковина» зрівняла рахунок за допомогою автоголу. Підопічні Дениса Пахомова дуже хотіли перемогти, Повхан Іван на 41-ій хвилині наніс сильний удар з гострого кута, але м’яч в лічених сантиметрах пролетів мимо воріт. Згодом Мамєдов Арзуман з правого флангу небезпечно пробив, але воротар противника в карколомному стрибку відбив м’яч. Вже на останній хвилині матчу Чернівці зуміли забити не зовсім логічний гол. Після метушні у штрафному майданчику, Таланов Владислав з 5-ти метрів розстріляв нашого голкіпера.  
Як підсумок, гості перемогли у результативному поєдинку з рахунком 3:2, хоча відверто кажучи підопічні Дениса Пахомова не заслуговували на поразку.