СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛУ U-15. СДЮСШОР впевнено виграв у “Буковини”.

23-го жовтня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 8-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали чернівецьку «Буковину». У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-15.
З самого початку матчу ужгородці заволоділи ігровою ініціативою. Винагородою за початкову активність став забитий гол зі штрафного удару Кобеляша Ігоря. Ужгородці продовжували домінувати. Хороші моменти для взяття воріт мали : Годя Дмитро, Вільховий Андрій та Молнар Сергій, але на жаль, більше голів у першому таймі не було.
У другому таймі СДЮСШОР продовжував грати першим номером. На 7-ій хвилині Годя Дмитро звільнився від опіки і наніс небезпечний удар з 12-ти метрів, м’яч пролетів над перекладиною. Згодом, після навісу з кутового Кобеляш Ігор пробивав, але захисник Чернівців відбив м’яч вже з лінії воріт, а на добиванні був Молнар Сергій, удар якого з 2-ох метрів заблокували опоненти. На 59-ій хвилині активний Молнар Сергій вибіг на побачення з воротарем, але пробив прямо кіперу в руки.
Голів у матчі більше не було, тому фінальний свисток арбітра, зафіксував мінімальну, але впевнену перемогу СДЮСШОР з рахунком 1:0.