СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 переміг у Міжнародному турнірі “СFT CAMT Cup-2020”.

8-го лютого у словацькому містечку Сабінов проходив Міжнародний турнір  “СFT CAMT Cup-2020”. У турнірі прийняло участь 8 команд, всі матчі проходили за коловою системою.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-9 :
СДЮСШОР – MFK Vranov nad Topľou    6:0
СДЮСШОР – Janocko Academy  6:2
СДЮСШОР – FC Safi Prešov  9:0
СДЮСШОР – FC Lokomotiva Kosice  6:0
СДЮСШОР – СFT CAMT  Prešov   2:0
СДЮСШОР –  CFT Academy Presov   2:2
СДЮСШОР – FC Lubany    3:0
У підсумку зіграних матчів наші вихованці набрали 19 залікових балів і це дозволило святкувати перемогу у Міжнародному турнірі “СFT CAMT Cup-2020”. Також, слід відзначити, що приз найкращого бомбардира турніру отримав гравець СДЮСШОР Давид Калинич, а нагороду за найкращого гравця турніру отримав гравець СДЮСШОР Співак Роман.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В`ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-9 та їх батьків з перемогою у цьому Міжнародному турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 В’ячеслав Пінковський : “Я задоволений переможним результатом, а також тим, що дітки отримали багато ігрової практики. Вже ближче до завершення турніру відчувалась втома, адже я залучив до цих змагань тільки 12 гравців. Мені сподобалась організація турніру і хороший, якісний спортивний зал у якому проходили матчі. Хочу подякувати діткам за старанну гру і батькам, які підтримували нас у кожному матчі. “