СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 здобув золоті медалі на Міжнародному турнірі “Varda Cup”

8-го лютого  в угорському містечку Кішварда проходив Міжнародний турнір  “Varda Cup”. У турнірі прийняло участь 8 команд зі Словаччини, Румунії, Угорщини та України, які були поділені на 2 групи.
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-11 у груповій стадії:
СДЮСШОР – SC Plimob Sighet    1:1
СДЮСШОР – Varda-2  Kisvarda   2:0
СДЮСШОР – FC Slavoj Trebisov  4:0
 
За підсумками групового етапу наші вихованці потрапили до півфіналу, де зустрілись із румунською командою “Satu Mare”. У тому матчі ужгородці здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0. У фінальному поєдинку наші вихованці протистояли місцевій команді Varda-1. Матч вийшов важким та напруженим, однак підопічні Матвія Бобаля все ж таки здобули перемогу з рахунком 1:0. 
Таким чином, СДЮСШОР U-11 здобув перемогу у Міжнародному турнірі  “Varda Cup”. Також слід, зазначити, що приз найкращого бомбардира турніру отримав гравець СДЮСШОР Готра Сергій.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера Матвія Бобаля та гравців команди СДЮСШОР U-11 з перемогою у цьому Міжнародному турнірі.
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Матвій Бобаль :”Ми досить важко розпочали цей турнір, однак потім змогли адаптуватись і демонстрували змістовнішу гру. Особливо мені сподобались останні дві гри, саме в цих матчах хлопчики максимально відповідально віднеслись до тренерських настанов і це принесло свій результат. Я хочу подякувати своїм підопічним за проялвений характер, дисциплінованість на футбольному полі та волю до перемоги.”