СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 переміг на турнірі пам’яті Володимира Югаса

З 4-го по 6-те грудня в Ужгороді проходив турнір пам’яті Володимира Югаса.  Серед команд-учасників (2011 р.н.) був і наш СДЮСШОР U-10. 
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-10 у груповій стадії:
СДЮСШОР – “Бронька” Іршава   3:1
СДЮСШОР – “Мункач” Мукачево   3:1
СДЮСШОР – “FSG-2” Ужгород   3:2
СДЮСШОР – “Спарта” Берегово   3:1
СДЮСШОР – Зінедін Ужгород   2:2
Підопічні В’ячеслава Пінковського здобули позитивний результат на груповій стадії кваліфікувались до півфіналу. У 1/2 ужгородцям протистояла команда зі Сваляви “Сузір`я”. Основний час матчу закінчився нічиєю 1:1, а ось у серії післяматчевих пенальті влучнішими були СДЮСШОРівці. У фінальному поєдинку наші вихованці зустрілись з йще одною ужгородською командою “FSG”. Завдяки єдиному в матчі результативному пострілі від Ковача Миколи, СДЮСШОР здобув перемогу 1:0
Таким чином, СДЮСШОР здобув золоті медалі на турнірі пам’яті Володимира Югаса. Також відмитимо, що приз найкращого воротаря турніру отримав гравець СДЮСШОР Максим Кепич, а звання найкращого гравця турніру отримав, також наш вихованець Микола Ковач. 
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера В’ячеслава Пінковського, гравців команди СДЮСШОР U-10 та їх батьків з перемогою на щорічному турнірі пам’яті Володимира Югаса.
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Пінковський В’ячеслав : “По-перше хочу сказати, що нам дуже приємно було приймати участь у цьому турнірі, адже я особисто був тісно знайомий із Володимиром Югасом. Це була надзвичайно світла, добра людина, яка жила футболом. Також, хочу подякувати своїм підопічним. Дітки в кожному матчі старались продемонструвати свої найкращі футбольні здібності. Протягом турніру я намагався надати ігрову практику всім гравцям, адже важливо, щоб дітки отримували якомога більше ігрового часу на кожних змаганнях. Під час турніру в нас було декілька важких, запеклих та непоступливих матчів і я дуже задоволений тим, що гравці зуміли продемонструвати і здобути перемоги у таких іграх.”