СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-11 посів третє місце на турнірі пам’яті Володимира Югаса

З 4-го по 6-те грудня в Ужгороді проходив турнір пам’яті Володимира Югаса.  Серед учасників був і наш СДЮСШОР U-11 (2010 р.н.). 
До вашої уваги результати матчів команди СДЮСШОР U-11 у груповій стадії:
СДЮСШОР – “Пошук” Львів   1:0
СДЮСШОР – “Мункач-2” Мукачево   4:1
СДЮСШОР – “Ніка-2” Івано-Франківськ   1:0
За підсумками зіграних матчів наші вихованці посіли лідируюче місце в групі і потрапили до наступного групового раунду змагань.
СДЮСШОР – “Сузір`я – 2” Свалява   2:0
СДЮСШОР – ДЮСШ №1 Київ   2:3
СДЮСШОР – “Мункач” Мукачево   2:0
Підопічні Михайла Стегури зуміли кваліфікуватись до півфіналу турніру. У 1/2 ужгородці поступились команді “Сузір`я – 1” з Сваляви з рахунком 2:0. У матчі за третє місце наші вихованці перемогли з рахунком 1:0 команду ДЮСШ №1 з міста Київ. 
Таким чином, СДЮСШОР посів 3-тє місце на турнірі пам’яті Володимира Югаса. Також відмітимо, що приз найкращого воротаря турніру отримав гравець СДЮСШОР Пасько Самуель. 
Тренер команди СДЮСШОР U-11 Михайло Стегура : “Враховуючи, те що ми вперше в цьому сезоні грали у спортивному залі саме на турнірі Володимира Югаса, то в цілому я задоволений якістю гри, яку ми продемонстрували на цих змаганнях. Однак, я не зовсім задоволений грою наших нападників, також у нас були певні кадрові проблеми. Результат міг бути кращим, але у навчально-тренувальному процесі будемо працювати над нашою атакувальною грою.”