СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР провели чергові тренувальні матчі

Фотозвіт матчів дивіться ТУТ !
Сьогодні на стадіоні “Спартак” команди СДЮСШОР провели чергові тренувальні матчі. 
На футбольному майданчику зустрілись наймолодші представники нашої школи, а саме команда СДЮСШОР (хлопчики 2015-2016 р.н тренер – Ковач Іван) та СДЮСШОР (дівчата 2011-2013 р.н. тренер – Сірмай Анастасія).
Сам поєдинок вийшов доволі цікавим та багатим на голи, що неодмінно порадувало велику кількість уболівальників, які палко підтримували свої команди. В результаті старші на декілька років дівчата здобули перемогу з рахунком 6:2. 
Тренер команди СДЮСШОР (хлопчики 2015-2016 р.н.) Іван Ковач: “Дітки сьогодні дуже старались, однак дівчата були об`єктивно сильніші. У моєму розпорядженні було 25 гравців і я намагався рівномірно розподілити ігровий час між дітками. Для них такі матчі це справжнє свято і тому дуже важливо щоб кожен взяв участь у грі. Під час матчу було помітно, що хлопчикам не вистачає зіграності та згладженості у ігрових епізодах, над цим ми і будемо старанно працювати під час навчально-тренувального процесу.”
Тренер команди СДЮСШОР (дівчата 2011-2013 р.н.) Сірмай Анастасія : “Це була наша перша гра,  як проти хлопчиків так і в загальному і я можу констатувати, що дуже пишаюсь дівчатами, вони мене дуже приємно здивували.
Перед початком гри, ми з підопічними обговорили деякі тактичні моменти. Я попросила їх не грати всі в купі, і щоб не бігали всі за одним м‘ячем, щоб старалися більше відкриватись у вільні зони і віддавати пас своєму гравцеві. Я задоволена тим, що дівчата мене чують і стараються виконувати те, що я від них прошу. Це не може не тішити. Я щаслива, що їм все подобається і вони з радістю приходять на тренування та матчі.”