СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР Вітає із Всеукраїнським днем Футболу

Фотозвіт матчів дивіться ТУТ !
Сьогодні футбольна спільнота України святкує Всеукраїнський день Футболу. СДЮСШОР, Вітає всіх шанувальників улюбленої гри мільйонів із цим святом !
З приводу цього свята наші команди провели сьогодні тренувальні матчі на ужгородському стадіоні «Авангард».
У першому матчі на футбольному полі зійшлись команди СДЮСШОР (дівчата 2007-2009 р.н. тренер – Рапа Вікторія) та СДЮСШОР (хлопчики 2011 р.н. тренер – Пінковський В`ячеслав). Забігаючи наперед зазначимо, що вболівальники, яких до слова було досить багато на трибунах, побачили аж 11 голів у цьому протистоянні. Ігровою ініціативою на полі володіли старші на декілька років дівчата і закономірно здобули досить впевнену перемогу 7:4.
Після матчу ми поспілкувались із юною дівчиною Софією, яка приїхала до нас із Запоріжжя у зв`язку з військовими діями : «Ми із сім`єю вже досить давно проживаємо в Ужгороді, нам дуже подобається місто, воно спокійне і комфортне. Я вже декілька тижнів тренуюсь у команді СДЮСШОР. З перших тренувань я відчуваю позитивне ставлення до себе з боку тренерів та партнерів по команді.»
У другому матчі на футбольне поле вийшли команди СДЮСШОР U-14(тренер- Шукаль Юрій) проти молодших на один рік СДЮСШОР U-13(тренери- Пахомов Денис та Тищук Павло). Гра вийшла доволі безкомпромісною та багатою на змістовні дії гравців, які призвели до результативного матчу. Перемогу здобули гравці СДЮСШОР U-14  з рахунком 6:4.