СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР зіграли матчі 14-го туру ДЮФЛ України

13-го квітня команди СДЮСШОР зіграли свої матчі 14-го туру ДЮФЛ України. Команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома на стадіоні “Спартак” приймали АФ “Рух” з міста Львів. Команди СДЮСШОР U-17 та U-15 грали на виїзді проти “Мункача” з Мукачева. На жаль, цей тур не приніс СДЮСШОРу жодних залікових балів.
Результати зіграних матчів команд СДЮСШОР у 14-му турі ДЮФЛ України :
U-16.
СДЮСШОР Ужгород – АФ “Рух” Львів 1:2

Гол у складі СДЮСШОР : Попадинець Олександр.
З початку матчу «Рух» заволодів територіальною перевагою на полі. СДЮСШОР побудував свою гру від оборони в надії на швидкі контратаки. Відкрити рахунок у матчі гості змогли в середині першого тайму. Згодом, на 39-ій хвилині вони подвоїли свою перевагу. Ужгородці також час від часу створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Один з таких увінчався голом. На 57-ій хвилині Попадинець Олександр завдав результативного удару. На жаль, відновити паритет на табло ужгородці не змогли і матч завершився перемогою гостей з рахунком 2:1.
U-14.
СДЮСШОР Ужгород – АФ “Рух” Львів 0:4
Початок матчу був рівним, обидві команди грали в досить обережний футбол і боялись допускати помилки. Однак, на 13-ій хвилині гості відкрили рахунок у грі. СДЮСШОР у відповідь також створив декілька потенційно небезпечних атак, але на жаль, забити бодай один гол не зумів. Натомість, гості у другому таймі відзначились йще трьома голами і в підсумку здобули перемогу з рахунком 4:0.
U-17.
“Мункач” Мукачево – СДЮСШОР Ужгород 4:0
U-15.
“Мункач” Мукачево – СДЮСШОР Ужгород 2:0