СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР зіграли матчі 15-го туру ДЮФЛ України

20-го квітня команди СДЮСШОР зіграли свої матчі 15-го туру ДЮФЛ України. Команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома на стадіоні “Спартак” приймали  “Карпати” Львів. Команди СДЮСШОР U-16 та U-14 грали на виїзді проти “Мункача” з Мукачева.
Результати зіграних матчів команд СДЮСШОР у 15-му турі ДЮФЛ України :
U-17.
СДЮСШОР Ужгород –  “Карпати” Львів 3:3
Голи у складі СДЮСШОР :Феєр Даніель, Федак Василь, Калинич Іван.
Це був дуже цікавий та результативний матч. Львів’янам вдалось вже на 1-ій хвилині відкрити рахунок. Натомість ужгородці систематично посилювали тиск на ворота гостей і на 29-ій хвилині Калинич Іван за рахунок якісних індивідуальних дій, обіграв на фланзі двох опонентів і прострілив на Феєра Даніеля, який з 8-ми метрів холоднокровно відправив м’яч у сітку воріт. Наприкінці першого тайму «Карпати» знову вийшли вперед. У другому таймі СДЮСШОР володів ігровою ініціативою. На 68-ій хвилині Федак Василь вдало зіграв на добиванні і зрівняв рахунок. Після забитого голу СДЮСШОРівці продовжували атакувати і вже за декілька хвилин вперше в цьому матчі вийшли вперед. Калинич Іван втік від захисників суперника і вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Матч наближався до свого закінчення і здавалося, що перемога буде за СДЮСШОРом, але на жаль фортуна була не на нашому боці. На 93-ій хвилині матчу гостям вдалось забити гол. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию з рахунком 3:3.
U-15.
СДЮСШОР Ужгород – “Карпати” Львів 1:2
Гол у складі СДЮСШОР : Цибик Юрій.
Початок матчу за гостями, які на 13-ій хвилині вийшли вперед. Після пропущеного голу ужгородці змогли вирівняти гру і створити декілька напів-моментів. Натомість «Карпатам» вдалось подвоїти свою перевагу на 27-ій хвилині. У другому таймі була здебільшого рівна гра. СДЮСШОР все ж таки зумів відзначитись голом у воротах суперника за дві хвилини до закінчення матчу. Цибик Юрій технічно обіграв опонента і вдало реалізував вихід  віч-на-віч з воротарем. На жаль, в ужгородців вже не залишалось часу для того щоб звести цей матч до нічиї.  
U-16.
“Мункач” Мукачево – СДЮСШОР Ужгород  4:1
Гол у складі СДЮСШОР : Мийгеш Річард.
U-14.
“Мункач” Мукачево – СДЮСШОР Ужгород   5:2
Голи у складі СДЮСШОР : Головнич Владислав (2).