СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР WU-15 завершив свої виступи у другому раунді Чемпіонату України серед дівчат

1-го травня на стадіоні “Спартак” команда СДЮСШОР WU-15, зіграла свій останній матч другого раунду чемпіонату України серед дівчат вікової категорії WU-15 сезону 2023-2024 рр.
В цьому матчі нашим дівчатам протистояла команда “Прикарпаття” з Івано-Франківська. Матч виявився достатньо виснажливим та напруженим. Перемогу в ньому здобули гості з рахунком 2:1. Забитим голом у складі СДЮСШОРу відзначилась : Малош Юлія.
У підсумку можемо констатувати, що СДЮСШОР WU-15 потрапила до вісімки найкращих команд України цієї вікової категорії і гідно представляла Закарпаття впродовж всього чемпіонату України.
Тренер команди СДЮСШОР WU-15 Крістіна Костевка : “Дівчата дуже старались у кожній грі і останній матч проти “Прикарпаття” не став винятком. У нас були достатньо сильні кадрові проблеми, які вплинули на загальний результат, але у бажанні і наполегливості я не можу дорікнути дівчатам. Вони молодці. До нашої команди прийшли декілька нових гравчинь і треба трохи більше часу щоб команда зігралась і тоді все буде добре. В будь-якому разі ми знаємо про власні недоліки над якими будемо працювати під час навчально-тренувального процесу.”