СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР зіграли матчі 16-го туру ДЮФЛ України

27-го квітня команди СДЮСШОР зіграли свої матчі 16-го туру ДЮФЛ України.
Команди СДЮСШОР U-16 та U-14 вдома на стадіоні “Спартак” приймали ДЮСШ “Карпати” Львів. Натомість команди СДЮСШОР U-17 та U-15 грали на виїзді проти “ФАПФ” з Івано-Франківська.
Результати зіграних матчів команд СДЮСШОР у 15-му турі ДЮФЛ України :
U-16.
СДЮСШОР Ужгород –  “Карпати” Львів 1:1
З самого початку матчу СДЮСШОР заволодів територіальною перевагою і завдяки своїй активності досить швидко відкрив рахунок у матчі. Гол у власні ворота забив захисник гостей. Ближче до середини тайму гості зуміли вирівняти гру і як наслідок на 29-ій хвилині зрівняти рахунок матчу. У другому таймі ужгородці повністю переважали суперника. Було помітно, що гравці СДЮСШОРа грали виключно на перемогу. Активними на полі були : Мийгеш Річард, Попадинець Олександр, Рошкович Василь. На жаль, нашим вихованцям не вистачило холоднокровності на завершальній стадії атак і забити переможний гол СДЮСШОР не зміг. Матч так і закінчився нічиєю 1:1.
U-14.
СДЮСШОР Ужгород – “Карпати” Львів 0:0
У цьому матчі було не багато гольових моментів з боку обох команд. В основному гра точилась у центральній частині поля. СДЮСШОРівці впродовж матчу мали декілька напів-моментів проте реалізувати їх не зуміли. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 0:0. Окремо можемо повідомити, про гарну новину. СДЮСШОР U-14 має у своєму активі 31 заліковий бал і посідає 4-те місце у турнірній таблиці. Отож, можемо з упевненістю сказати, що підопічні Михайла Стегури, як мінімум нижче четвертого місця вже ніяк не опустяться, а це означає, що СДЮСШОР U-14 забезпечив собі місце у матчах плей оф за вихід до фінальної частини ДЮФЛ України. Більше того, ужгородці мають гарні шанси, щоб посісти 3-тє місце, адже їх випереджає ФК “Львів”, який має всього на 2 бали більше.  
U-17.
“ФАПФ” Івано-Франківськ – СДЮСШОР Ужгород  0:5
Голи у складі СДЮСШОР :Феєр Даніель (2), Калинич Іван, Федак Василь (2).
U-14.
“ФАПФ” Івано-Франківськ – СДЮСШОР Ужгород   2:1
Гол у складі СДЮСШОР : Цибик Юрій.