СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР та ФК «Львів» розписали мирову.

Фотозвіт матчу дивіться ТУТ!
28-го квітня на ужгородському стадіоні “Спартак” відбувались матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України. Команди ужгородського СДЮСШОР вікових категорій  U-17 та U-15 вдома приймали однолітків з ФК “Львів”. Традиційно для цих змагань першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. Ужгородці перед матчем перебували в чудовому моральному дусі, адже у двох зіграних матчах весняної частини ДЮФЛ України підопічні В’ячеслава Пінковського здобули стовідсотковий переможний результат. Саме тому вболівальники СДЮСШОР, які прийшли на стадіон очікували третьої поспіль перемоги.
Перший тайм розпочався із забитого голу гостей. Після навісу з кутового Вовкун Артем з 3-ох метрів розстріляв голкіпера СДЮСШОР Кундрика Степана. Згодом на 12-ій хвилині ужгородці створили перший напівмомомент. Зизич Андрій прорвався по правому флангу і пробив з 15-ти метрів в дальній від кіпера кут, однак воротар гостей Скибінський Юрій парирував цей удар. В середині першого тайму було декілька спірних моментів у штрафному майданчику львів’ян, коли гравці гостей досить грубо та агресивно вели боротьбу за м’яч, однак арбітр матчу прийняв рішення проігнорувати всі ці епізоди і продовжити гру. В середині першого тайму небезпечний момент створили ужгородці. Після метушні в штрафному майданчику гостей, м’яч відскочив до Марковича Василя, який намагався сильно пробити, але його удар заблокував воротар львів’ян. У другій половині першого тайму СДЮСШОР повністю перехопив ігрову ініціативу, та посилював натиск на захисників ФК “Львів”. На 28-ій хвилині гравець гостей Хитрень Тарас пробивав по воротах Ужгорода, однак чудову реакцію продемонстрував Кундрик Степан. На 31-ій хвилині йще один момент біля воріт гостей. Той таки Маркович Василь з 7-ми метрів пробивав по воротах, але в черговий раз воротар львів’ян врятував свою команду і перевів м’яч на кутовий. І вже під самий кінець першого тайму СДЮСШОР все ж таки зумів дотиснути свого суперника і забити гол. Ференцик Вадим в стилі Євгена Коноплянки змістився з лівого флангу в центр і невідпорно пробив в дальній від кіпера кут. З рахунком 1:1 команди відправились в роздягальні.
В другому таймі було значно менше небезпечних моментів, натомість було багато боротьби та дрібних фолів в центральній частині поля. На 54-ій хвилині підопічні В’ячеслава Пінковського мали чудову нагоду вийти вперед. Зизич Андрій на швидкості прорвався по лівому фланзі та змусив захисника гостей Іваськіва Дениса сфолити в штрафному майданчику. Арбітр не вагаючись та справедливо вказав на одинадцятиметрову позначку, та “нагородив” порушника жовтою карткою. До м’яча підійшов Юрій Бойкул, однак на жаль удар Юрія відбив воротар львів’ян. СДЮСШОР не зупинявся і продовжував атакувати. Йще один чудовий момент для голу втратили ужгородці на 74-ій хвилині. Ференцик Вадим прийняв м’яч і вийшов на побачення з воротарем, однак Вадим трохи замешкався і захисник гостей наздогнав його і відібрав круглого.
Як підсумок, матч закінчився з рахунком 1:1, але судячи по кількості створених моментів СДЮСШОР безсумнівно заслуговував на перемогу.

 

СДЮСШОР Ужгород : ФК “Львів” Львів   1 : 1
Голи :  Вовкун Артем 4хв. –  Ференцик Вадим 40хв.