СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс 14-го туру ДЮФЛ України.

28-го квітня команди СДЮСШОР Ужгород зіграють свої матчі 14-го туру в рамках чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.
U-17. СДЮСШОР (Ужгород) –  ФК “Львів”  (Львів)
Початок матчу в 12.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Підопічні В`ячеслава Пінковського чудово розпочали весняну частину ДЮФЛ України, адже у двох зіграних матчах здобули дві перемоги. Відповідно у команди СДЮСШОР U-17 чудовий моральний стан. СДЮСШОР має всі шанси здобути перемогу і в суботньому матчі.   
U-15. СДЮСШОР (Ужгород) – ФК “Львів”  (Львів)
Початок матчу в 14.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
У цьому матчі зустрінуться майже сусіди по турнірній таблиці, адже СДЮСШОР посідає 7-ме місце, а ФК “Львів” 5-те місце. А перед власними вболівальниками команда СДЮСШОР U-15 буде з усіх сил старатись, аби реабілітуватись за поразку в минулому турі. 
U-16. BRW-ВІК (Володимир- Волинський) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 12.00
м. В. Волинський
Завдяки двум поспіль перемогам підопічні Володимира Мухлиніна піднялись на 4-те місце в турнірній таблиці. Натомість волиняни займають 7-ме місце. У минулому турі BRW-ВІК програв команді “УФК-Карпати” з рахунком 3:1. Одним словом гра для ужгородців буде не легка, однак СДЮСШОР має хороші шанси на позитивний результат. 
U-14. BRW-ВІК (Володимир- Волинський) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 14.00
м. В. Волинський
Не легка гра також очікує команду СДЮСШОР U-14. Господарі у турнірній таблиці займають 5-те місце, а ужгородці 2-ге. Нагадаємо, що підопічні Тараса Вайданича в минулому турі перемогли
 ФК “Львів” з рахунком 1:0, а BRW-ВІК поступився “УФК-Карпатам” 2:0. Тому будемо мати надію, що команди СДЮСШОР U-14 та СДЮСШОР U-16 продовжать свої переможні серії.
Ми щиро запрошуємо на суботні матчі чемпіонату ДЮФЛ України всіх любителів футболу та вболівальників СДЮСШОР. Прийдіть та підтримайте команди СДЮСШОР на шляху до їхніх перемог.