СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Загальний клубний залік чемпіонату ДЮФЛ України та анонс 15-го туру.

Завдяки якісно проведеному навчально-тренувальному періоді під час зимової паузи, команди ужгородського СДЮСШОР у весняній частині чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України почали стрімко набирати очки і на даний момент СДЮСШОР посідає досить високе 4-те місце в загальнокомандній турнірній таблиці.  Такий результат безперечно тішить всіх вболівальників СДЮСШОР і досягнутий він завдяки старанній та клопіткій праці тренерського складу та керівництва ужгородського СДЮСШОР. Бажаємо всім командам СДЮСШОР, які беруть участь в чемпіонаті ДЮФЛ України демонструвати і в подальшому яскраву гру і добиватись переможного результату.
До вашої уваги зведена загальнокомандна турнірна таблиця :
05-го травня команди СДЮСШОР Ужгород зіграють свої матчі 15-го туру в рамках чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.
U-17. СДЮСШОР (Ужгород) –  “Прикарпаття” (Івано- Франківськ)
Початок матчу в 12.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
Команда СДЮСШОР U-17 зустрінеться із  командою 
“Прикарпаття” з Івано-Франківська. На підопічних В’ячеслава Пінковського очікує важка гра. Гості у турнірній таблиці займають 3-тє місце. Однак ужгородці у весняній частині ще не програвали, тому настрій у команди чудовий.
U-15. СДЮСШОР (Ужгород) – “Прикарпаття” (Івано- Франківськ)
Початок матчу в 14.00
м. Ужгород, стадіон “Спартак”.
У минулому турі СДЮСШОР вдома поступився команді ФК “Львів” і в цій грі підопічні Михайла Стегури будуть дуже старатись щоб реабілітуватись перед власними вболівальниками. Тим більше, що умови для цього будуть більш ніж сприятливі. По-перше 
“Прикарпаття” у турнірній таблиці посідає 9-те місце, в той час як СДЮСШОР 7-ме. По-друге у минулому турі франківська команда також вдома поступилась моршинській “Скалі”. Тому будемо мати надію, що СДЮСШОР U-15 візьме в цьому матчі 3 очки. 
U-16. МФА (Мукачево) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 12.00
м. Мукачево
Це буде по справжньому непоступлива та безкомпромісна гра. Насамперед на футбольному полі буде відбуватись Закарпатське дербі. Також ці команди є сусідами по турнірній таблиці, СДЮСШОР на 7-му місці, а МФА на 8-му. Ну і обидві команди у своєму активі мають по 17 очок. 
U-14. МФА (Мукачево) – СДЮСШОР (Ужгород)
Початок матчу в 14.00
м. Мукачево
Підопічні Тараса Вайданича зустрінуться з мукачівцями, які у турнірній таблиці посідають 9-те місце, а ужгородці 2-ге. У минулому турі МФА на виїзді програли команді ФК “Львів” з рахунком 1:0, а СДЮСШОР на виїзді переміг BRW-ВІК з таким самим мінімальним рахунком. СДЮСШОР має всі шанси аби здобути перемогу в цьому Закарпатському дербі.