СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Команди СДЮСШОР зіграли матчі 11-го туру чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття.

26-го березня команди СДЮСШОР U-13 та U-14 відіграли свої матчі 11-го туру чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття на виїзді проти свалявського “Сузір`я”.
“Сузір`я” U-15 –  СДЮСШОР U-14    1:1
Це був напружений та важкий матч для наших вихованців. Зазначимо, що гравці господарів старші на один рік тому протистояти їм, особливо у фізичному плані було не легко. Однак, навіть при нічийному рахунку ужгородці мали шанси на перемогу, адже в кінці матчу мали дві прекрасні нагоди для взяття воріт, які на жаль, реалізувати не вдалось. 
Тренер команди СДЮСШОР U-14 Микола Фанта : “Чесно кажучи сьогодні на полі було багато боротьби і враховуючи, що гравці команди суперника старші від нас на рік то нам було досить важко боротись з ними за м`яч. Однак зазначу, що ми мали цілком реальні шанси на перемогу, адже в нас було багато перспективних гольових нагод в першому та другому таймі. На жаль, ми їх не реалізували.”
“Сузір`я” U-13 –  СДЮСШОР U-13    1:5
Підопічні Вадима Дьордя протягом всього матчу володіли ігровою ініціативою, що і дозволило ужгородцям святкувати перемогу з переконливим рахунком. 
Тренер команди СДЮСШОР U-13 Вадим Дьордь : “Зазначу, що команда “Сузір`я” – хороший суперник проти якого завжди було цікаво грати, але нам вдалось цю гру виграти за рахунок хорошої взаємодії між гравцями на полі, за рахунок того, що хлопці виконували тренерську настанову і за рахунок переваги у виконанні техніко-тактичних дій. Дякую хлопцям за самовіддачу на футбольному полі та якісну гру. Також, дякую батькам за те, що вони приїхали на гру і підтримали команду.