СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-10 переміг на Всеукраїнському турнірі “Кубок Василя Раца”

З 26-го по 27-ме березня у місті Виноградів проводився Всеукраїнський дитячий турнір з футболу “Кубок Василя Раца”. У змаганнях прийняло участь 8 команд вікової категорії U-10 (2009 р.н.), які були поділені на 2 групи.
Серед учасників був і наш СДЮСШОР U-10, який потрапив до групи “В” разом з такими командами :
Київ 2
ДЮСШ Виноградів
Сузір`я Свалява.
Результати групових матчів команди СДЮСШОР U-10 : 
СДЮСШОР – Київ 2      10:0
СДЮСШОР – ДЮСШ Виноградів    10:1
СДЮСШОР – Сузір`я Свалява    2:0
Стовідсотковий переможний показник у групі дозволив підопічним Матвія Бобаля потрапити до півфіналу. В цьому матчі ужгородці обіграли “Севлюш” Виноградів з рахунком 2:0. У фінальному поєдинку СДЮСШОРівці “камня на камені” не залишили від свалявського “Сузір`я”, якого обіграли з рахунком 5:0. 
Таким чином, СДЮСШОР U-10 здобув перше місце на Всеукраїнському турнірі “Кубок Василя Раца”, а приз найкращого гравця турніру отримав гравець СДЮСШОРу Готра Сергій.
Керівництво СДЮСШОР вітає тренера команди Матвія Бобаля та наших юних вихованців з перемогою в цьому турнірі.  
Тренер команди СДЮСШОР U-10 Матвій Бобаль : “Я цілком задоволений результатом, емоції зараз звичайно ж позитивні. Мої футболісти починають дедалі більше розуміти мої вимоги та настанови. Кожен гравець на полі виконує свої обов`язки. Я дуже вдячний хлопчикам за самовіддачу в кожному матчі і за переможний результат. Також, окремо хочу подякувати батькам юних гравців за всебічну турботу та палку підтримку в кожному матчі. “