СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР U-9 прийняв участь у Міжнародному турнірі “Balmazújváros cup – 2019”

Команда СДЮСШОР U-9 (2010 р.н.) перебувала з 22-го по 23-тє березня в Угорському місті  Балмазуйварош, де прийняла участь у Міжнародному турнірі “Balmazújváros cup – 2019”. Загалом у турнірі взяли участь 24 команди, які були поділені на 4 групи.
Результати матчів команди СДЮСШОР U-9 на груповому етапі :
СДЮСШОР – Olasz Focisuli Debrecen  1:5
Голи у складі СДЮСШОР : Стегура Михайло
СДЮСШОР – Budapest Honvéd FC     1:2
Голи у складі СДЮСШОР : Боклаганич Ілля
СДЮСШОР – FC Eger        2:2
Голи у складі СДЮСШОР : Кертес Юрій, Белов Андрій.
СДЮСШОР – FC Varda Kisvarda   3:0
Голи у складі СДЮСШОР : Боклаганич Ілля, Кертес Юрій, Белов Андрій,
СДЮСШОР – FC Sepsi (RO)   4:1
Голи у складі СДЮСШОР : Белов Андрій(2), Стегура Михайло, Боклаганич Ілля.
Наші вихованці посіли 4-те місце в групі і потрапили до наступного раунду турніру, де змагались  за 13-16 місця. У першому матчі СДЮСШОРівці завдяки голам Белова Андрія і Стегури Михайла обіграли FC Újpest Budapest з рахунком 2:0. А в матчі за 13-те місце проти угорської команди DSI SC ужгородці поступились з мінімальним рахунком 1:0. Таким чином підопічні Михайла Стегури посіли 13-те місце на Міжнародному турнірі “Balmazújváros cup – 2019”. Також варто відзначити, що приз найкориснішого гравця команди отримав Кертес Юрій, а Белов Андрій забив найбільше голів у складі СДЮСШОР.
У складі нашої команди на поле виходили наступні гравці : Кертес Юрій, Белов Андрій, Мамченко Володимир, Русин Марк, Лапоног Ілля, Паладі Даніель, Стегура Михайло, Боклаганич Ілля, Гацюк Віктор, Плавайко Олександр.
Тренер команди СДЮСШОР U-9 Михайло Стегура : “Відверто кажучи результатом я не задоволений, але в першу чергу мене цікавила якість нашої гри в різних моментах, як в захисті так і в нападі. Особливу увагу ми приділяли введенню м’яча в гру. Звичайно, із сильними суперниками я зміг побачити наші слабкі сторони, а хороших команд на цьому турнірі було чи мало : МТК Budapest, FC Újpest Budapest, Videoton fc, Ferencvaros fc Budapest, Budapest Honvéd FC, Olasz Focisuli Debrecen.
Хочу подякувати всім хлопчикам, які брали участь у цьому турнірі, за проявлений характер в окремих епізодах. Також хочу відмітити Юрія Кертеса, якого організатори визнали найкориснішим гравцем нашої команди.”