СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Тренери СДЮСШОР прийняли участь у “Всеукраїнському футбольному форумі-2018”

Тренери ужгородського СДЮСШОР відвідали семінар-практикум для тренерів дитячо-юнацьких футбольних команд, який проходив у Києві з 22-го по 24-те лютого. Ця подія зібрала близько ста тренерів із різних куточків України.
Основною метою “Всеукраїнського футбольного форуму-2018” було підвищення загального рівня кваліфікації тренерів у дитячо-юнацькому футболі. Протягом трьох днів були як теоретичні, так і практичні заняття, а доповідачами були відомі фахівці та тренери дитячо-юнацького футболу (функціонери, тренери, аналітики, тренери по фізичній підготовці, представники дитячо-юнацької футбольної ліги України). Все це дозволило слухачам отримати максимально багато корисної інформації.
Серед спікерів були такі відомі футбольні особистості :
1- Патрік Ван Луівен – спортивний директор ФК Маккабі Тель-Авів та колишній керівник футбольної академії “Шахтар”.
2- Антоніо Дело Іаконе – директор наукового відділу ФК “Маккабі” Тель-Авів
3- Валерій Золотухін – начальник відділу дитячо-юнацького футболу ФФУ.
4- Анатолій Бузнік – головний тренер студентської збірної України, екс-тренер молодіжних збірних України.
5- Франческо Баранка – голова комітету з етики та чесної гри ФФУ.
Своїми враженнями поділився один з тренерів ужгородського СДЮСШОР, який прийняв участь у “Всеукраїнському футбольному форумі – 2018”  Михайло Стегура : “Футбольний форум пройшов дійсно цікаво та якісно. Було багато слухачів майже зі всієї України і чесно кажучи я був навіть трохи здивований такою великою кількістю присутніх тренерів. Перші два дні були виключно теоретичні лекції в яких Патрік Ван Луівен, та Антоніо Дело Іаконе надали багато цінної інформації про проведення навчально-тренувального процесу та правильний професійний розвиток футболістів. Також були цікаві лекції від Валерія Золотухіна, який дав декілька хороших порад у спілуванні між тренером та батьками юних гравців і від Франческо Баранки, який розповів про матчі з фіксованим результатом, в народі так звані “ігри на контору” і про те як з цим явищем боротися. А ось в заключний третій день було досить цікаве практичне тренування, яке проводив Анатолій Бузнік. Взагалі найбільше інформації було нарахунок юнаків та юнацького футболу.”
Керівництво СДЮСШОР надіється, що завдяки участі у “Всеукраїнському футбольному форумі” наші тренери отримали багато цінної та корисної інформації, яка дозволить їм удосконалювати і якісніше проводити навчально-тренувальний процес, а їх підопічним демонструвати видовищну гру та досягати успішного результату.