СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Результати матчів 2-го туру U-17 турніру на честь Андрія Гаваші (ФОТО)

Пропонуємо до вашої уваги результати матчів 2-го туру турніру на честь Андрія Гаваші по віковій категорії U-17 та фотозвіт матчу СДЮСШОР Ужгород – ФК ДЮСШ №15 Київ.
U-17
Група А
СДЮСШОР Ужгород – ДЮСШ-15 Київ – 2:3
Фотозвіт матчу СДЮСШОР Ужгород – ДЮСШ-15 Київ дивіться тут.
Підопічні В’ячеслава Пінковського створили в цьому матчі багато моментів для взяття воріт, але на жаль тільки два з них вдалося реалізувати. Очевидно, що гравців СДЮСШОРА підвела реалізація, адже якщо б ужгородці забили все, що створили, то виграли б цей матч з великим рахунком. Голи у складі СДЮСШОРу забили Джанда Микола та Козуб Юліан. Вони обидва майстерно та холоднокровно реалізували вихід один на один з воротарем суперника. Також у складі ужгородців забивати могли Рацин Іван, Ференцик Вадим та Лаб’як Юрій, але то каркас воріт, то воротар рятували “ДЮСШ № 15” від пропущених голів. Як підсумок перемога команди зі столиці України 3:2.
Головний тренер СДЮСШОР U-17 Пінковський В’ячеслав Венцелович : “Я насамперед незадоволений результатом та грою нашої команди. В нас були хороші контратаки та передумови для взяття воріт, але на завершальній стадії ми зіграли непереконливо. Також, я наголошував хлопцям перед грою, що концентрація повинна бути від першої до останньої хвилини футбольного матчу. Якраз в плані концентрації ми зіграли погано, адже хлопці не дотерпіли і можна сказати, що ми цю гру програли за 5 останніх хвилин. Також є питання до бригади арбітрів. На мою думку, пенальті з якого ми пропустили в кінці зустрічі було неочевидне, адже в тому епізоді була звичайна чоловіча боротьба. Але як, то кажуть арбітру видніше. Були і позитивні моменти. Команда сьогодні добре зіграла у створені гольових моментів, хлопці старалися також мені сподобалось, як Юліан Козуб вийшов на заміну. Він добре ввійшов в гру.”
ФК «Шахтар U-17» (Донецьк) – ФК «Спартакус» (Угорщина) – 3:0
Група В
ФК «Мункач» (Мукачево) – СДЮСШОР U-16 Ужгород – 0:1
Півзахисник СДЮСШОР U-16 Бакша Мартін : “У першому таймі була рівна гра, моменти були і в нас, і в противника. У другому таймі мукачівці заволоділи мінімальною ініціативою, але ми оборонялись компактно та надійно, внаслідок цього противнику так і не вдалось забити гол. У цілому в цій грі ми зіграли гідно, старались грати в комбінаційний футбол. Завдяки голу нашого нападника Зізича Андрія ми здобули мінімальну перемогу над старшими на один рік мукачівцями.”
ФК «Шахтар U-16» (Донецьк) – ОК ім. І. Піддубного (Київ) – 4:2