СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

В Ужгороді розпочинається 5-ий міжнародний дитячий турнір “Carpathia CUP”

В місті Ужгород з 21-го по 24-те серпня розпочинається масштабний міжнародний дитячий турнір “Carpathia CUP”. Ці змагання будуть проходити серед 5-ти вікових категорій, це U-7    U-8 U-9 U-10  U-11. В кожній з цих категорій будуть брати участь команди СДЮСШОР Ужгород. Загалом на цьогорічному турнірі буде 90-то команд з різних куточків України та ближнього зарубіжжя. Всі матчі будуть проходити на ужгородському стадіоні “Авангард” та на майданчиках зі штучним покритям спорткомплексу  “Зінедін”, що у селищі Баранинці.  Вікові категорії U-7 та U-8 будуть грати у Баранинцях, а всі інші вікові категорії свої матчі проведуть на стадіоні “Авангард”. Ми запрошуємо всіх вболівальників та любителів футболу прийти та підтримати юних футболістів СДЮСШОР. До вашої уваги розклад всіх матчів “Carpathia CUP”.
Тренер команди СДЮСШОР U-7 Предчук Антон Васильович : “На цей турнір я заявив одразу дві команди, щоб дати максильно багато ігрової практики всім хлопчикам. Хочу сказати, що дуже добре, що такі змагання проводяться. Це цікавий та корисний турнір на якому можна зіграти багато матчів проти хороших суперників. Такі змагання це завжди свято насамперед для маленьких футболістів та їхніх батьків. Тому ми з радістю будемо брати участь в данному турнірі.”

 

 

Тренер команди СДЮСШОР U-8 Шанта Іван Федорович : “Ми з командою зібралися тільки тиждень тому назад. Також дуже багато дітей відсутні, адже зараз літо і вони відпочивають з батьками. Але я рахую, що такий турнір є дуже хорошим в плані ігрової практики для футболістів.”

Тренер команди СДЮСШОР U-9 Шукаль Юрій Юрійович : “В цьому турнірі ми не ставимо завдання перемоги будь-якою ціною. Найважливіше на таких змаганнях, щоб дітки отримали задоволення від ігор, порадували своїх батьків, адже для них це свято та отримали багато ігрової практики саме тому я і заявив одразу дві наші команди.”

Тренер команди СДЮСШОР U-10 Деревлянка Анатолій Васильович : ” Для нас данний турнір, це важлива частина підготовчого періоду до дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття. Ми відповідально підходимо до цих змагань, але зазначу, що перше місце для нас не є пріоритетним. Головною ціллю для мене являється награвання основного складу, надання максимально великого ігрового часу всім гравцям, та перегляд інших перспективних хлопчиків з інших команд.”

Тренер команди СДЮСШОР U-11 Шоляк Володимир Юрійович : “Це хороший турнір і ми раді, що будемо брати участь в ньому. Найважливіше, що мої гравці отримають багато ігрової практики з хорошими противниками. Саме по цій причині ми заявились одразу двома складами. Також я планую переглянути деяких перспективних хлопчиків з інших команд. Звичайно, в кожному матчі ми будемо прагнути перемоги, але на данному етапі важливо щоб юні футболісти отримали максимум задоволення від ігор, адже для них та їхніх батьків такі змагання це велике свято.”