СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

СДЮСШОР вітає із днем знань !

Адміністрація офіційного сайту СДЮСШОР з футболу міста Ужгород, вітає всіх юних футболістів СДЮСШОРу та їхніх батьків з днем знань та початком навчального року. Нашим вихованцям ми бажаємо успіху у навчанні, чудових футбольних досягнень та відвертого прагнення до нових знань. А батькам ми щиросердечно бажаємо, щоб ваші діткі вас постійно радували успіхами на футбольному полі та за шкільною партою.
Також хочемо нагадати всім любителям футболу, що вже 9-го вересня розпочинається новий футбольний сезон дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.
В першому турі ужгородський СДЮСШОР  зіграє проти моршинської “Скали”. Вікові категорії U-14 та U-16 зіграють цей поєдинок в Ужгороді на стадіоні “Спартак”, а команди вікових категорій U-15 та U-17 проведуть свої матчі на виїзді в Моршині.
Ми запрошуємо всіх любителів футболу, а також батьків та друзів футболістів СДЮСШОРу на наші поєдинкі. Завдяки вашій палкій підтримці, наші гравці демонструють гарну гру і ви є повноцінним 12-им гравцем, який допомагає у здобутті позитивного результату.
Найближчим часом на нашому сайті ви зможете ознайомитись із календарем матчів команди СДЮСШОР сезону 2017/2018 рр. вищої ліги ДЮФЛ України.