СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. Переконлива перемога СДЮСШОР над ФК «Скалою».

Фотозвіт матчу СДЮСШОР Ужгород – ФК “Скала” Моршин.
9 вересня на стадіоні Спартак стартував новий сезон Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги групи – 4. В рамках цих змагань СДЮСШОР Ужгород приймав вдома команду ФК “Скала” з Моршина. За традицією матчів всеукраїнського рівня після старших складів на поле вийшли гравці молодшої вікової категорії, а саме U-14. Для підопічних Тараса Вайданича це був абсолютно дебютний матч. Враховуючи той факт, що СДЮСШОР U-14, без особливих проблем виграв в минулому сезоні ДЮФЛ Закарпаття, очікування від суботньої гри були чи малі.
Перший тайм розпочався з невеликої переваги господарів. Вже на 3-ій хвилині півзахисник ужгородців Гарапко Петро з лівого флангу обіграв опонента, але пробив прямо в руки воротарю гостей. Згодом півзахисники господарів вивели свого нападника Селеша Крістіана на ударну позицію, Крістіан пробив, але на жаль воротар моршинців заволодів м’ячем. На 14-ій хвилині активний Гарапко Петро ефектно пробив в стрибку через себе, але страж воріт “Скали” Похолюк Іван знову зіграв надійно, відбивши м’яч. СДЮСШОР не здавався і продовжував натиск на ворота моршинців. Під кінець першого тайму ужгородці створили йще один напівмомент. Селеш Крістіан з 16-ти метрів пробивав по воротах Моршина, але м’яч влучив прямо в руки голкіперу.
Другий тайм також розпочався з натиску на ворота гостей. СДЮСШОР більше володів м’ячем та старався створювати гольові моменти. Слід зазначити і прекрасну гру захисників Моршина, які систематично руйнували всі атаки господарів. На 37-ій хвилині другого тайму після навісу з кутового гравець ужгородців Крижан Іван виграв верхову боротьбу і головою небезпечно пробив по воротах гостей, але Похолюк Іван холоднокровно спіймав м’яч. На 42-ій хвилині вдача все ж таки посміхнулась СДЮСШОРівцям. Після чудового удару зі штрафного від Черевка Олександра, м’яч відскочив до Крижана Івана, який в порожні ворота на добиванні забив гол. Згодом на 48-ій хвилині Гарапко Петро прекрасно пробивав зі штрафного, але м’яч після його пострілу влучив в перекладину. Матч по трохи наближався до завершення, на полі було багато боротьби. Не дивлячись на відставання в рахунку гості так і нічого небезпечного не створили біля воріт воротаря СДЮСШОРа Учарова Миколи. Під кінець зустрічі потрібно згадати про йще один небезпечний момент. Черевко Олександр з 26-ти метрів знову небезпечно пробивав, але цього разу Похолюк Іван свою команду врятував, спіймавши круглого в руки.
Як підсумок мінімальна перемога 1-0 підопічних Вайданича Тараса Васильовича. Також потрібно подякувати чудовій підтримці батьків та друзів футболістів СДЮСШОР, які не шкодували голосових зв’язок і створили чудову атмосферу на стадіоні.  
До вашої уваги результати гостьових матчів СДЮСШОРа :
U-17. ФК “Скала” Моршин – СДЮСШОР Ужгород  3 : 0
U-15. ФК “Скала” Моршин – СДЮСШОР Ужгород  1 : 0