СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. Напружена гра, нульова нічия.

16-го вересня на стадіоні “Спартак” проходили матчі другого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав команду ФК “Волинь” з Луцька. Після матчу представників старшої вікової категорії на поле вийшли гравці віком до 15-ти років. Гості з Луцька в першому турі на власному полі поступились з рахунком 3:1 команді зі Львову з однойменною назвою. Ужгородці в минулій грі, пропустивши гол під кінець поєдинку мінімально програли одноліткам з моршинської “Скали” з рахунком 1:0.
СДЮСШОР розпочав цей поєдинок дуже активно і вже на 3-ій хвилині міг відкривати рахунок. Центральний нападник Повхан Іван вийшов один на один з воротарем противника, але пробив прямо у ноги останньому. Ужгородці не зупинялись і продовжували підбирати ключики до воріт волинян. В середині першого тайму той таки Повхан Іван знову мав реальну нагоду аби забити гол, але знову ж таки воротар Луцька Стасюк Максим зіграв надійно і перевів круглого на кутовий удар. На 29-ій хвилині СДЮСШОРівці, які повністю переважали свого противника в першому таймі мали йще один момент. Бабич Іван не зміг скористатися порожніми воротами гостей і не влучив по м’ячу. Як підсумок підопічні Михайла Стегури не зуміли втілити свою ігрову перевагу у забиті м’ячі і пішли на перерву з рахунком 0:0.
Другий тайм цього поєдинку розпочавася не так активно як перший. Обидві команди боялись допустити результативну помилку і обережно діяли з м’ячем. Гра проходила помірено без будь-яких гольових моментів. Аж на 62-ій хвилині найактивніший гравець у складі Ужгороду Повхан Іван небезпечно пробивав по воротах противника після хорошого навісу з кутового, але м’яч пролетів мимо воріт. Волиняни відповіли небезпечним штрафним ударом на 65-ій хвилині. Кондаревич Максим небезпечно пробив, але м’яч розминувся зі стійкою і не влетів у ворота Чамати Артема. Вже за 2 хвилини до закінчення матчу ужгородці мали напевно найреальнішу нагоду для взяття воріт. Повхан Іван проявив чудові індивідуальні дії, обіграв декількох опонентів і розрізним пасом вивів Малильо Максима на побачення з воротарем. Максим в підкаті намагався завершити атаку, але на жаль не влучив у ворота і пробив мимо воріт.
Як підсумок фінальний свисток головного арбітра зустрічі зафіксував нічию 0:0.
Також до вашої уваги пропонуємо ознайомитись з результатами гостьових матчів СДЮСШОР :
U-16. ФК “Волинь” Луцька – СДЮСШОР Ужгород 4 : 2
В цій грі у складі ужгородців відсутніми були одразу 3 гравці основного складу, але не дивлячись на це СДЮСШОР U-16 продемонстрував незламний характер і при рахунку 2:0 на користь волинян спромігся відновити паритет на табло 2:2 завдяки голам Бакши Мартіна та Дочинця Романа. Після цього підопічні Володимира Мухлиніна, які до слова грали в меншості продовжували активно атакувати і хотіли здобути перемогу. Під кінець поєдинку ФК “Волинь” скористався атакувальним настроєм ужгородців і провів дві результативні контратаки завдяки яким здобув позитивний для себе результат 4:2.

U-14. ФК “Волинь” Луцька – СДЮСШОР Ужгород 1 : 3
Вже в дебюті поєдинку СДЮСШОР відкрив рахунок, результативний удар завдав Олександр Черевко. В подальшому ужгородці в першому таймі мали йще декілька хороших моментів для взяття воріт, але на жаль підвела реалізація. На початку другого тайму СДЮСШОРівці пропустили гол. В другому таймі на полі була рівна гра, але потрібно зазначити, що закарпатські футболісти після пропущеного голу аж ніяк не знітились і продовжували грати у свою гру. Згодом СДЮСШОР провів дві чудові контратаки, результатом яких і є остаточний рахунок на табло 1:3 на користь СДЮСШОР. Голи забили Крістіан Селеш та Макара Богдан. Ми вітаємо Тараса Вайданича та його підопічних з двома дебютними перемогами та відповідно із стовідсотковим результатом в ДЮФЛ України.