СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР поступається «Волині»

16-го вересня на стадіоні “Спартак” проходили матчі другого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав команду ФК “Волинь” з Луцька. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17. Нагадаємо, що в першому турі ужгородці поступились в гостях моршинській “Скалі” з рахунком 3:0, а волиняни вдома не змогли перемогти ФК “Львів” і звели гру до нічиї 1:1. Очевидно, що підопічні В’ячеслава Пінковського прагнули реабілітуватись перед вболівальниками за минулу поразку. 
Перший тайм розпочався досить рівно. Гравці обох команд не форсували події і не спішили бігти в атаку. На 15-ій хвилині ужгородці відкрили рахунок. Правий півзахисник СДЮСШОРу Зизич Андрій, після чудового пасу від партнера по команді отримав м’яч і холоднокровно та успішно реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером гостей. 1-0 на користь СДЮСШОР. Вже за 3 хвилини волиняни відповіли також забитим м’ячем. Після не порозуміння між захисниками господарів, нападник гостей Гарсієв Хамзат виборов м’яч і забив гол з 7-ми метрів. В середині другого тайму на футбольному полі було багато боротьби, футболісти не хотіли поступатись м’ячем і внаслідок цього було багато дрібних фолів, як з однієї так і з іншої сторони. На 27-ій хвилині СДЮСШОР мав реальний шанс знову вийти вперед. Півзахисник ужгородців Ференцик Вадим з правого флангу небезпечно пробивав по воротам противника, але м’яч влучив у стійку після чого воротар перевів удар на кутовий. Натомість вийти вперед судилось не ужгородцям, а волинянам. На 32-ій хвилині фланговий півзахисник гостей Пилипенко Тарас, який у цьому поєдинку був напрочуд активний прийняв м’яч і з 20-ти метрів пробив прямо у нижній кут воріт ужгородців. За 4 хвилини після цього епізоду той таки Пилипенко Тарас вийшов на побачення з воротарем СДЮСШОРа Калаєм Андрієм, але переграти останнього не зумів. Андрій продемонстрував чудову реакцію, і відбивши м’яч перевів його на кутовий. Перший тайм так і закінчився з рахунком 2:1 на користь ФК “Волинь”.
На другий тайм підопічні В’ячеслава Пінковського вийшли налаштовані на позитивний результат. Це засвідчувала їхня старанна та настирлива гра протягом перших 10-ти хвилин другої половини матчу. “Як грім серед ясного неба” відбувся третій гол гостей у ворота СДЮСШОР. Напевно найкращий гравець матчу у складі волинян Пилипенко Тарас опинився сам біля воріт Андрія Калая і технічно на виконання пробив у дальній від воротаря Ужгороду кут. 3:1 на користь “Волині”. Цей гол явно був неочікуваним для ужгородців і трохи деморалізував дії гравців СДЮСШОРу. На 63-ій хвилині нападник СДЮСШОР Юрій Лаб’як після навісу з кутового, головою небезпечно пробивав по воротах Любомира Потіємка. Але Любомир був на місці і надійно зіграв у цьому епізоді спіймавши м’яча до рук. На 65-ій хвилині СДЮСШОР мав ще одну можливість відквитати відставання в рахунку. Дуже небезпечно пробивав Ференцик Вадим зі штрафного удару з 19-ти метрів. Але м’яч пролетів близько від правої дев’ятки воріт гостей.
Як підсумок СДЮСШОР U-17 поступається одноліткам з ФК “Волинь” Луцьк з рахунком 3:1.
Також до вашої уваги пропонуємо ознайомитись з результатами гостьових матчів СДЮСШОР :
U-16. ФК “Волинь” Луцька – СДЮСШОР Ужгород 4 : 2
В цій грі у складі ужгородців відсутніми були одразу 3 гравці основного складу, але не дивлячись на це СДЮСШОР U-16 продемонстрував незламний характер і при рахунку 2:0 на користь волинян спромігся відновити паритет на табло 2:2 завдяки голам Бакши Мартіна та Дочинця Романа. Після цього підопічні Володимира Мухлиніна, які до слова грали в меншості продовжували активно атакувати і хотіли здобути перемогу. Під кінець поєдинку ФК “Волинь” скористався атакувальним настроєм ужгородців і провів дві результативні контратаки завдяки яким здобув позитивний для себе результат 4:2.

U-14. ФК “Волинь” Луцька – СДЮСШОР Ужгород 1 : 3
Вже в дебюті поєдинку СДЮСШОР відкрив рахунок, результативний удар завдав Олександр Черевко. В подальшому ужгородці в першому таймі мали йще декілька хороших моментів для взяття воріт, але на жаль підвела реалізація. На початку другого тайму СДЮСШОРівці пропустили гол. В другому таймі на полі була рівна гра, але потрібно зазначити, що закарпатські футболісти після пропущеного голу аж ніяк не знітились і продовжували грати у свою гру. Згодом СДЮСШОР провів дві чудові контратаки, результатом яких і є остаточний рахунок на табло 1:3 на користь СДЮСШОР. Голи забили Крістіан Селеш та Макара Богдан. Ми вітаємо Тараса Вайданича та його підопічних з двома дебютними перемогами та відповідно із стовідсотковим результатом в ДЮФЛ України.