СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-14. І знову впевнена перемога СДЮСШОР.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
23-го вересня на стадіоні “Спартак” проходили матчі третього туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги. СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав  команду  “Буковина” Чернівці.  Після матчу старших складів на поле вийшли представники вікової категорії U-14. Нагадаємо, що в минулому матчі СДЮСШОР здобув переконливу перемогу на виїзді проти луцької “Волині” з рахунком 3:1 і турнірній таблиці ужгородці поділяють 1-ше місце із львівськими “Карпатами”, натомість чернівецькі футболісти у двох турах здобули тільки одне очко і займають 7-ме в турнірній таблиці. Тому однозначним фаворитом у цій грі вважались підопічні Тараса Вайданича.
Перший тайм розпочався з повного домінування на футбольному полі СДЮСШОРівців. Вже на 4-ій хвилині рахунок матчу міг бути відкритим. Нападник СДЮСШОРу Селеш Крістіан вийшов на побачення з кіпером гостей Волощуком Анатолієм. Крістіан пробив по воротах, але в цьому епізоді воротар гостей відбив м’яч на кутовий. За декілька миттєвостей Ужгород таки добивається свого і забиває гол. ПІсля навісу з кутового, той таки Селеш Крістіан на ближній стійці випередив захисників противника і головою вколотив круглого у ворота Чернівців. СДЮСШОР не зупинився. На 17-ій хвилині Балаж Олександр чудово розібрався в епізоді і з 15-ти метрів пробив в правий нижній кут воріт суперника. І це вже 2:0 на користь підопічних Тараса Вайданича. На 21-ій хвилині рахунок міг стати 3:0. Прекрасні індивідуальні дії продемонстрував Кічун Євген, який обіграв трьох опонентів на квадратному метрі, звільнився від опіки суперника і чудово з 23-ох метрів пробив по воротах Волощука Анатолія. В цьому епізоді слід відзначити майстерність воротаря гостей, який у карколовному стрибку відбив круглого на кутовий. Ужгородці і далі продовжували володіти територіальною ініціативою на футбольному полі і більше за суперника тримали м’яча. Але на цьому гострі моменти в першому таймі закінчились.
З початком другого тайму “Буковина” хотіла відновити паритет на табло і побігла атакувати. Відкритою та вільною грою в захисті успішно користувались СДЮСШОРівці, які неодноразово піймали своїх суперників на контратаках. Періодично Балаж Олександр та Селеш Крістіан мали хороші передумови для взяття воріт, але їм не вистачило трохи холоднокровності в тих епізодах. За декілька хвилин ужгородці перехопили ініціативу і вже вони диктували свої умови на футбольному полі. Кічун Євген та Черевко Олександр на 44-ій хвилині створили чудову атаку по центру поля, внаслідок якої Євген вийшов на ударну позицію, але пробив трохи мимо воріт. За дві хвилини вже Черевко Олександр міг забивати гол, він бив обвідним ударом в дальній кут, але воротар гостей Волощук Анатолій вкотре показав чудову реакцію і відбив м’яча на кутовий. Взагалі у складі гостей потрібно відзначити воротаря Волощука Анатолія, він в цій грі неодноразово рятував свою команду від вірних пропущених м’ячів. На 45-ій хвилині Черевко Олександр, чудово виконав штрафний удар, але знову ж таки Волощук Анатолій буквально витягнув м’яча з-під дев’ятки воріт, на добиванні ужгородці все ж таки заштовхали м’яча у ворота, але бригада арбітрів зафіксувала положення поза грою в цьому епізоді. Матч так і закінчився впевненою перемогою підопічних Тараса Вайданича з рахунком 2:0, який зі своєю командою продовжує перемагати і здобувати стовідсотковий результат. Ми вітаємо команду СДЮСШОР U-14 з третьою перемогою в третьому матчі. Прекрасний дебют юних ужгородців в чемпіонаті ДЮФЛ України.
Також до вашої уваги хочемо презентувати результати виїздних матчів СДЮСШОР :
U-15. BRW-ВІК Володимир- Волинський – СДЮСШОР Ужгород  0 : 2
Ужгородцям вдалось забити швидкий гол на початку зустрічі. Цей факт дещо деморалізував господарів. Гол у складі СДЮСШОРу забив Повхан Іван. Волиняни прагнули відновити паритет на табло і багато атакували, ужгородці грали на контратаках і це їм успішно давалось, адже завдяки швидким діям ужгородських гравців СДЮСШОР мав йще дві хороші нагоди в першому таймі, які на жаль не були реалізовані. З самого початку другого тайму СДЮСШОР забив вдруге. Відзначився Бурштинський Віталій. Як підсумок перша перемога в новому сезоні ДЮФЛ України підопічних Михайла Стегури з рахунком 2:0.
U-17. BRW-ВІК Володимир- Волинський – СДЮСШОР Ужгород  1 : 1
Найстаршій команді СДЮСШОР також вдалось взяти свої перші очки. Це була рівна та безкомпромісна гра. Після чудового навісу від Марковича Василя, нападник ужгородців Зизич Андрій чудово замкнув цей кросс від партнера. Під кінець першого тайму волинянам вдалось забити гол. В другому таймі СДЮСШОР мав нагоду аби виграти цю гру. Той таки Зизич Андрій вибіг на побачення з воротарем противника, але реалізувати момент не зміг. Як підсумок справедлива нічия 1:1. Ми вітаємо В’ячеслава Пінковського та його команду з дебютним очком, також вітаємо і Михайла Стегуру та його підопічних з першою перемогою в сезоні.