СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

Анонс четвертого туру ДЮФЛ України.

Чергова футбольна субота наближається. Вже зовсім скора, а точніше 30-го вересня на ужгородському стадіоні “Спартак” пройдуть матчі 4-го туру дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. 
У суботніх поєдинках ужгородський СДЮСШОР вдома зіграє проти команди “Буковина” Чернівці, а на виїзді проти ФК “Львів” Львів. Вікові категорії U-15 та U-17 зіграють цей поєдинок в Ужгороді на стадіоні “Спартак”, а команди вікових категорій U-14 та U-16 проведуть свої матчі у Львові. Нагадаємо, що СДЮСШОР U -14 має стовідсотковий успішний результат і на даний момент у турнірній таблиці займає заслужену лідируючу позицію, натомість господар суботнього поєдинку з міста Лева, посідає 5-ту сходинку в турнірній таблиці. Тому очевидним фаворитом у цьому матчі вважається СДЮСШОР. В іншому матчі, який пройде в Ужгороді між командами вікової категорії U-15 ситуація наступна. Ужгородці мають у своєму активі чотири очки, а “Буковина” сім. Однозначного фаворита перед матчем назвати важко, тому будемо надіятись, що підопічні Михайла Стегури продовжать свою переможну серії, яка розпочалась минулої суботи у Володимирі – Волинському. СДЮСШОР U-16 також зіграє в гостях з львів’янами. ФК “Львів” у цій віковій категорії займає перше місце у таблиці, СДЮСШОР ж бо не по праву посідає передостаннє місце. Адже підопічні Володимира Мухлиніна в кожному матчі показують дуже пристойну гру. А як відомо якщо команда гарно грає то і перемоги рано чи пізно прийдуть, тому будемо надіятись, що 30-го вересня СДЮСШОР U-16 здобуде свою першу перемогу у новому сезоні ДЮФЛ України. А ось у найстаршій віковій категорії U-17, підопічні В’ячеслава Пінковського будуть мати реальну нагоду аби здобути свою першу перемогу, адже їхній противник з Чернівців посідає останнє місце в турнірній таблиці і з трьох матчів у всіх потерпів поразку. 
 
Нагадаємо, що матчі вікових категорій U-16 та U-17 розпочинаються о 12-ій годині, а поєдинки команд U-14 та U-15 о 14-ій годині. 
Ми запрошуємо всіх вболівальників СДЮСШОРу на запеклі футбольні баталії на стадіоні “Спартак”, аби підтримати наш рідний СДЮСШОР.