СДЮСШОР З ФУТБОЛУ УЖГОРОД

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР не втримав нічию у матчі з УФК- “Карпати”.

Фотозвіт матчу дивіться в групі СДЮСШОР Ужгород на Facebook.
28-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 9-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. До ужгородців в гості приїхали львівські УФК-“Карпати”. Відразу після цікавого матчу команд старших вікових категорій, на поле вийшли молодші. Гості зі Львову вважались фаворитами цієї гри, адже займали перше місце в турнрній таблиці, натомість ужгородці налаштовували на безпринципову гру та віддавати очки гостям аж ніяк не бажали.
Перший тайм розпочався з небезпечного удару з 23-ох метрів півзахисника львів’ян Сапуга Марко, але хорошу реакцію в цьому моменті продемонстрував воротар СДЮСШОРа Чамата Артем, який відбив цей м’яч на кутовий. Згодом на 13-ій хвилині після навісу з кутового гравець гостей Хлань Максим пробивав головою, але влучив в штангу. Загалом “Карпати” більше володіли м’ячем, але реальних нагод в першому таймі не створили, адже ужгородці чудово грали в обороні, та не давали багато вільного простору своїм суперникам. Господарі в обороні також не відсиджувались і моментами якісно контратакували. Активними під час контрвипадів СДЮСШОРа були Повхан Іван, який чіплявся за всі м’ячі в нападі та Попович Іван і Бабич Іван, які чудово розвивали атаки своєї командами, граючи в середній та короткий пас.
З початком другого тайму гості значно підсилили натиск на ворота ужгородців і саме в ці важкі хвилини всі оборонці СДЮСШОРу грали дуже самовіддано, якісно та надійно в захисті власних воріт. На 15-ій хвилині напевно найкращий гравець у складі гостей Хлань Максим небезпечно пробивав з кута штрафного майданчика по воротах господарів, але круглий пролетів мимо воріт. Ужгородці також відповіли небеспечним моментом. Пересоляк Августій скористався непорозумінням в діях захисників гостей і без перешкод пробивав з 16-ти метрів, але на жаль, трошки не влучив у рамку воріт. На 62-ій хвилині гості створили справжній стовідсотковий момент. Дурдас Андрій вийшов на побачення з Чаматою Артемом, пробив мимо воротаря, але вже біля самої лінії воріт захисник Ужгороду Дуник Іван відбив м’яч, тим самим врятувавши своїх партнерів від пропущеного голу. Вже в самому кінці матчу “Карпатам” вдалося забити гол. Хлань Максим відкотив під удар Марківу Ростиславу і останній чудово пробив під перекладину воріт господарів.
На жаль матч так і не закінчився з рахунком 1:0 на користь гостей. Підопічним Михайла Стегури не вистачило всього декілька хвилин в цьому матчі щоб довести його до нічиї.